Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Kaivinkoneet

Kaivinkonerenkaat kivisiinkin onkaloihin

Rengas Guru verkkokaupasta löytyy renkaat ja tarvikkeet työkoneisiin siinä missä autoihin ja moottoripyöriinkin. Muutamalla hiiren huitaisulla on uudet kaivinkonerenkaat on tilattu ja toimituskin tapahtui tuota pikaa. Kyllä kelpaa koneiden kaivella koloja ja onkaloita, kun on uudet renkaat alla ja kauhat sekä ottimet aamuauringossa vaan kiiltää. Näillä renkailla kaivinkone kuin kaivinkone pääsee kunnolla vauhtiin. Kirjaudu nyt sisään tai rekisteröidy, kun on haku päällä ja hinta paremmasta päästä. Meillä on asiakaspalvelu ja kaikki muut kriteeritkin kunnolla kuten olla pitää.

Tärkeä ilmoitus: Rengas Guru verkkokaupasta voit ostaa myös kaivinkonerenkaat

Kaivinkoneet kulkee pitkin kivisiä polkuja, kallio on juuri saanut tuntea miltä ruuti tuntuu. Isoja lohkoja on irronnut miljoonavuotisesta lihasta, fossiilit ja mineraalit lentäneet sinne tänne. Koneet ja kalusto, Hitachi, Catepillar tai Volvo, nostelevat kauhojaan sinne tänne. Tela etenee naristen pitkin soraa ja penkereitä. Meiltä löytyy renkaat jos toisetkin, jolla kaivinkone kulkee tukevasti ja tiukalla otteella.

Ota rohkeasti yhteyttä kun on kaivinkoneet pihassa ja tarvitaan lisää renkaita että työt jatkuu. Pistä yhteystiedot talteen, meillä on etusivu täynnä maansiirtokoneiden renkaita jotka ei sen hullummalta näytä. Pyörä-alustaiset kaivinkoneet kaipaa hyvät renkaat alleen, ja meiltä Rengas Guru kaupasta löytyy rengas jos toinenkin joilla työt sujuu, tunnelit tulee kaivettua ja vuoretkin siirtyy paikasta toiseen.

Saksilavat, kurottajat ja minikaivinkoneet, Komatsu, Hyundai tai Hitachi, Rengas Guru verkkokaupasta löyty rengasta muutamakin rengaspari. Näillä renkailla maarakennus sujuu ja kustannuksetkin pysyy kurissa. Katso vaikkapa Bridgestone VSDL maansiirtorenkaat, siinä on kestävyyttä ja suorituskykyä kauhakuormaajiin sekä puskutraktoreihin. Näillä VSDL renkailla louhostyöt ja tunnelien kaivuu sujuu kuin tuosta vaan.

Nämäkin kaivinkoneen renkaat tekevät työtä käskettyä

  • Sileäpintainen Goodyear RL-5S vyörengas tunnelinrakennustöihin, kiviseen maastoon ja jätteiden jälleenkäsittelylaitoksiin
  • Michelin XMine D2 kaivoksille ja vaativaankin maansiirtotyöhön
  • Goodyear GP-4D monikäyttörengas mutaiseen, kiviseen tai sekalaiseen maastoon
  • Michelin 16.00 R24 XGLA2 L2 renkaat esim. raskaaseen New Holland RG140.B maansiirtokoneeseen
  • Maasland Renkaat nimenomaan Hitachi maansiirto- ja kaivinkoneisiin, uusina, jälleenpinnoitettuina tai käytettyinä kappaleina

Meiltä löytyy lisää renkaita isollekin työmaalle

Ota nyt neuvosta vaari, kirjaudu sisään ja laita haku päälle. Meiltä löytyy maailman huippumerkkejä työmaalle, Techking, Aeolus, Goodyear ja Michelin. Nokian kaivostöihinkin sopiva L-5S Mine rengas kestää kiviä ja pauketta, hintakin on reilummasta päästä. Tunnelit syntyy ja tasaista tulee, kun näillä renkailla maansiirtokoneet pistää kiven liikkumaan.

Kivi lentää kun uutta rakennetaan ja pitää tehdä lisää tilaa. Betoniakin kaatuu ja muurit kaatuu, mutta näillä renkailla puskutraktorit ja kauhakuormaajat tekevät nopeasti raunioista selvää. Kivi nousee sieltä, toinen tuolta, ja kohta rakennetaan jo uutta vanhan päälle.

Huippulaatuisia erikoisrenkaita

Teollisuus-, erikois- ja traktorin renkaatMeiltä löydät nyt oikeat renkaat trukinrenkaista traktorinrenkaisiin sekä renkaat rakennuskoneisiin ja peräkärryihin.

Kuljetusalennus

Jos tarvitset suuremman määrän teollisuus-, erikois- ja traktorinrenkaita (väh. 10 kpl), ole hyvä ja ota meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse: Kuljetusalennus

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen