Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Pyörät: Aluvanteet talvirenkailla

Täältä löydät Aluvanteet talvirenkailla kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin Ajoneuvosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla virheitä. Jos et löydä ajoneuvosi mallia tai jos löydät virheitä, voisitko ystävällisesti ilmoittaa tästä meille. sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on 4-6 noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Uudet aluvanteet talvirenkailla

Kun talvi on tulossa ja renkaat kaipaa vaihtamista, kannattaa samalla ostaa uudet vanteet, että tyyli pysyy ja kaikki on hienosti sävy sävyyn teeman mukaan. Valmiiksi valitut rengaspaketit ovat helppo tapa laittaa auton ilmeeseen lisää menoa ja meininkiä. Uudet aluvanteet talvirenkailla näyttää varmasti paremmilta kuin uudet talvirenkaat vanhojen vanteiden päällä. Rengas Guru kaupasta löydät niin uudet kesärenkaat kuin talvirenkaat myös yksitellen tai rengaspakettina.

Katseet kohti Rengas Guru verkkokauppaa

Meiltä löytyy talvirenkaat yksitellen tai pakettina vanteiden kanssa. Varaosat on myös valmiina ja kesärenkaat kauniissa rivissä. Aluvanteet talvirenkailla on pakettina valmiiksi valittuna, suosituimmat aluvanne merkit ja talvirenkaiden kärkikaarti samassa paketissa. Tuskin voisi ostaminen helpompaa olla, kun on valmiit vaihtoehdot selkeästi esillä. Juuri oman auton merkin ja mallin mukaan, sävy sävyyn ja tyylin mukaan kunnolla. Valikoimistamme löytyy maailmanluokan renkaat, on Michelin ja Continental ja vaikka mitä. Auton renkaita tai tarvikkeita jos jonkinmoisia, jokaiseen kauteen ja jokaiselle jotakin.

Nämä aluvanteet pysyy talvikäyttäjien suosiossa kaudesta toiseen

  • DEENT
  • ENZO
  • Momo

Katso nyt kaupastamme uudet renkaat ja vanteet kätevästi pakettina. Jos tyyli on tärkeää ja vanteet hyvä olla sävy sävyyn, niin ota silloin hiiri heiluen suunta kohti Rengas Guru verkkokauppaa. Meillä on valmiiksi valittuna renkaat ja vanteet, että soivat hyvin yhteen, selkeät rengaspaketit lähes jokaiseen automerkkiin ja malliin. Hintakaan ei päätä huimaa ja toimituskin tapahtuu tuotapikaa.