Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Maastoajoneuvon renkaat

Maastoajoneuvon renkaat ja arvoituksellinen aarniometsä

Rengas Guru verkkokaupasta laatua koko rahalla! Metsä ja pelto rehottaa jo ja tie kasvaa kovaa vauhtia umpeen. Solat ja uomat kuivuu ja ruoho ottaa tilaa. Raivaustyö alkaa ja hyökkäysvaunu on valmiina ryteikön perkaamiseen. Giga Renkaasta on hankittu vahvat ja mahtavat renkaat maastoajoneuvoon, että kelpaa sitten kohdata kyinenkin pelto ja pahasti pöhöttynyt ryteikkö.Umpeenkin kasvanut metsätie tai sola sujuu hyvillä nelivetorenkailla kuin tuosta vaan. Vaikka olisi vain soratie tai roudan rikkoma taajamatie tarvottavana, Giga Renkaasta kannattaa ottaa kunnon maastorenkaat alle, että rengasrikko pysyy vain taustalla eikä ainakaan aivan heti tapahdu.

Nelivedolla metsään karhua katsomaan

Maasto levittäytyy kaupunkien väliseen tilaan, puut nousee korkeuksiin ja kiviäkin ilmestyy sinne tänne. Lähteet nostaa pieniä lampia ja synnyttää soita yhden sinne, toisen tuonne. Maa elää ja antaa ihmisellekin tilaa olla ja ajella. Pienellä laittamisella metsäänkin syntyy auton mentävä metsätie, puiden lomassa ja pitkin nousuja ja laskuja. Hyvä neliveto tai maasturi tarvitaan, kun maastossa liikutaan. Kuulemma karhu on nähty metsän siimeksessä viime aikoina puolukoita popsimassa. Mesikämmen kurkistelee, että mitä sitä puiden lomassa tapahtuu.

Rengas Guru verkkokaupasta uudet maastoajoneuvon renkaat alle ja sitten tarmokkaasti vaan eteenpäin, kyllä metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan. Pienet kivet ja ryteikkö menee näiltä maastorenkailta kuin tuosta vaan. Hyvät ripakulmat vaan saa vauhtia ja puhtia lisää kun on pientä soraa ja keppejä edessä.

Näistä syistä maastoajoneuvon renkaat vie eikä vikise

  • Vahva teräsvyörengas on kevyt sekä kestävä, kyydissä kulkee painavampikin kuorma
  • Renkaan ripakulmat tarttuu maastoon ja hylkii muta- ja soratukkoja
  • Lumi ja talvikelitkin sujuu, kunhan vaan jää renkaalle jotain mihin tarttua

Rengas Guru verkkokaupasta nyt hyvät renkaat maastossakin menemiseen, erinomainen asennuspalvelu sekä helppokäyttöinen aloitussivu. Kun telaketju on liioittelua, mutta pikkumustista ei ole enää iloa, silloin tarvitaan kunnon maastorenkaat ja johan retki jatkuu ja rokki soi. Väki siirtyy ja asiat etenee, ei jäädä tuleen makaamaan vaan maastorenkaat alla avataan uusia rintamia rapakon reunalle. Tilaa nyt uutiskirje sekä uudet talvirenkaat, kesärenkaat, turvarenkaat, ympärivuotiset renkaat tai vaikka moottoripyörän vanteet ja tourensport renkaat!

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu