Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
Rengashaku
Leveys
Korkeus
Halkaisija
Reifen Finden
Lue nykyisen renkaan arvot 

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Talvirenkaat ja pehmeä lumivaippa

Rengas Guru verkkokaupassa käy kuhina kesät talvet. Talvirenkaat taittaa lumisen taipaleen kuin tuosta vaan, paksut kumirivat tempoo menemään pitkin liukasta pintaa. Nastoilla tai ilman, Giga Renkaan talvirenkaat antaa hyvää kyytiä vaikeassakin säässä. Antaa tulla vaan kuraa ja kokkareita, vahvat vanteet ja paksut kumirivat kyllä pitää kotteron käynnissä ja suunnan suorana. Valkoinen hanki loistaa kun kevätaurinko kurkistaa varovasti horisontin takaa, muutaman tunnin kestää kesä, sitten taas yö laskeutuu hyiseen ja jähmettyneeseen maahan.

Giga Renkaan talvirenkaat vanteiden päällä kovettuu ja kohmettuu kylmässä kun yöpakkanen laskeutuu syvään. Ilmassa pakkanen paukkuu ja tähdet vain tuikkii kun synkkä yö etenee. Kumin pintaan kertyy pienenpieniä jääkiteitä, kuin tähtiä taivaalle, niin syvä on pakkanen ja talvi.

Sveitsin alpeilta alas kohti Savonlinnaa ja Someron seutuja

Tehtaat ja suunnittelutoimistot Italiassa piirtää rengasta renkaan perään. Tarkasti pikkusormet punoo kumivaipan teräskierteen ympärille. Huolellisesti ja pikkutarkkaan suunnitellut ripakulmat ja uurteet siirtyy suoraan suunnittelupöydältä renkaan pintaan. Kumi kuivuu ja pinta on enää loppusilausta vailla. Sitten lähdetään testaamaan, että rengas tekee sen minkä lupaa. Korkealla vuorten päällä ilma on kylmää ja ohutta. Tekee hyvää ihmisellekin vuoristoilmaa nauttia, ja rengaskin siinä samalla kokee mitä tulemaan pitää. Rata kiertelee pitkin kivisiä kujia. On vaikeita paikkoja, kovia nousuja ja kapeita solia. Tien pinta on kylmä ja kova, jää ei tarjoa kovastikaan tarttumapintaa, mutta Giga Renkaan talvirenkaat kyllä tempoo menemään. Vaatimattomasti ja varmalla otteella, kuin kissat savannilla, talvirenkaat painelee pitkin hyistä pintaa.

Nämä ovat talvirenkaiden tärkeitä piirteitä

  • Optimaalinen suorituskyky niin kuivalla jäällä, lumessa kuin sohjossakin
  • Matala vierintävastus, mutta silti tiukka pito
  • Vaimea melutaso

Rengas-guru.fi verkkokaupasta löytyy tarpeelliset talvirenkaat koko Euroopan keleihin. Olkoonpa sitten pohjoisen jäisiä kelejä tai välimeren lempeää sadekautta, talvirenkaan ominaisuudet pitää olla just eikä melkein. Paksut kumirivat ja poikittaislinjat tuo pitoa ja nastojen kanssa jäästäkin saa otteen, mutta kustannukset ja kulutus pitää silti pysyä kurissa. Giga Renkaasta löytyy optimaaliset pintakuviot, joissa pito on paremmasta päästä, ja kukkaroonkin jää vielä kahisevaa muita ostoksia varten.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.