Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Aluvanteet

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Aluvanteet alle ja autolla kohti auringonlaskua

Hienot uudet aluvanteet saa vanhatkin kesärenkaat tai talvirenkaat loistamaan. Kevyet alumiinivanteet antaa myös tukevan tuntuman tiehen ja ottaa kurvitkin tiukasti ja asenteella. Meiltä löytyy monen merkkiset vanteet, on Dezent, Rial ja kaikki. Maksutavat on paremmasta päästä ja yhteystiedot selkeästi esillä. Valikoimastamme löydät myös renkaat ja muunkinlaiset vanteet sekä auton varaosat ja tarvikkeet. Valitse tuotteet helposti, etusivu on koreana ja vanteet reilusti esillä. Oma ostoskori vain odottaa, että teet lisää tilauksia ja painat painikkeita kunnolla.

Nyt on auton renkaat Rengas Guru verkkokaupassa ja asiat hyvin

Aluvanteet antaa ajamiseen tyyliä ja laittaa vanhankin kotteron koreaksi. Alumiinivanteet ovat tavallisia kevyempiä ja harva puolasto jättää jarrulevynkin kauniisti esille. Vanteen voimakkaat puolat tai puolaparit sitovat renkaan tukevasti kiinni voimansiirtoon. Kun kone käynnistyy ja akseli vääntää, rengas saa tuntea kuinka kone iskee kipinää. Pelti ei jaksa panna vastaan, kun alumiinivanteet vääntää tietä eteenpäin. Meiltä maailman huippumerkit, tukevat ja tuntuvat.

Näistä syistä alumiiniset vanteet lisää suosiotaan joka vuosi

  • Aluvanteet ovat selkeästi tavallisia tyylikkäämpiä
  • Alumiini taipuu moneen muotoon ja puolarakenteita on monenlaisia
  • Kestävä ja kevyt materiaali säästää menovettä ja tuo kustannushyötyjä
  • Avoin ja ilmava puolasto auttaa jarrulevyjenkin jäädyttämisessä

Kurkista nyt Rengas Guru verkkokauppaan ja valitse uudet hienot aluvanteet auton tyylin mukaan. Muutamalla hiiren huitaisulla on tilaus jo tehty ja kohta onkin jo uudet hienot alumiinivanteet alla ja leveä tie aukeaa kohti auringonlaskua. Päälle sopii tilata myös uudet kesärenkaat ja talvirenkaat. Vanhat renkaat nekin saa lisää puhtia ja pontta, kun on uudet alumiinit alla kottero kiitää kohti horisonttia. Tervetuloa verkkokauppaan, jossa toimitus pelaa ja valikoimaa on vaikka millä mitalla.