Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Kilparenkaat

Kilparenkaat kiitää pitkin rataa ja raitteja

Rengas Guru verkkokaupasta hyvää settiä ja ruutulippu heiluu. Kilparenkaat pinossa varikon reunalla kun räikköset ja hamiltonit valmistautuu seuraavaan lähtöön, on Pirelli ja Michelin, osat ja vanteet. Yleisö hurraa katsomokarsinassa ja kumin tuoksu täyttää ilman. Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja peremmällä horisontissa tummat pilvet näyttävät matkaavan verkkaisesti johonkin suuntaan. Tämän päivän kilpailussa otetaan renkaista mittaa. Johtopaikkaa pitää jo toistamiseen Rengas Guru verkkokauppa, joka estoitta saavutuksistaan iloitsee.

Näissä kilpailuissa on kirjava sarja kulkupelejä samalla viivalla, on autoa ja rekkaa, moottoripyörää ja miehistönkuljetusvaunua. Onpa muutapa golfkärrykin lähtökuoppiin tullut notkumaan. Kaikilla Rengas Guru verkkokaupasta renkaat ja vanteetkin tarvittaessa alla. Yleisö odottaa jännittyneenä miten tässä oikein käy!

Hillitöntä menoa, racing renkaat ja hieno asenne

Nämä kilparenkaat sopii kaikenlaisille radoille ja hiekkakuoppiin. Motocrossiin paksut rivat ja pikkuformulan sileämmät kuivan sään kitkarenkaat. Kuskit polkee jo polkimiaan kärsimättömänä, joku tuikkaa koneeseen lisää kipinää, toinen heiluttelee kärsimättömänä vaihdekeppiä edes takas. Valot vilkkuu ja liput liehuu. Yhtäkkiä, kuin lentokone kiitoradan päässä, hurja pärinä ja möly alkaa. Kaikki koneet paiskaa kerralla nupit kaakkoon ja tallat pohjaan. Letka lähtee etenemään eri tahtiin. Joku ottaa heti kalkkiviivoilla reilusti etumatkaa, toisen kone suoltaa ulos vain mustaa kaasua ja jää pahasti lähdöstä jälkeen. Kierroksia mennään ja rengasta kuluu.

Rengas Guru verkkokaupan nimikkovarikko odottaa jonkin matkan päässä ja vaihtovuorolla kulunet renkaat herää uuteen eloon. Viimein maaliviiva häämöttää, kaikki saapuu perille omaan tahtiin. Jokainen rengas on voittajarengas, kukaan ei jäänyt matkan varrelle ja pidot pysyi parempana kuin kukaan uskalsi odottaa. Giga Renkaassa kaikki voittaa!

Nämä ovat kilparenkaiden tärkeitä piirteitä

  • Tiukka pito kaarteissa sekä myös riittävästi kitkaa suorille
  • Pintakuvion pitää olla sään mukaan oikein valittu
  • Laadukkaat materiaalit ja tasaisesti kuluva pinta
  • Edullinen hinta ja hyvät toimitusehdot

Rengas Guru verkkokaupasta kilparenkaat kainaloon ja kohti uusia lähtöjä ja tilanteita. Näillä renkailla kaikki voi voittaa eikä mikään taipale ole turhan tahmea.

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita