Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Oldtimer renkaat

Vanhanajan klassiset oldtimer renkaat

Rengas Guru verkkokaupassa historia nousee uuteen eloon. Pienellä laittamisella perinteinenkin suunnittelu sopii moderniin ympäristöön. Renkaissa näkyy ajan henki ja teollinen kehitys. Vanhan ajan klassinen menopeli kaipaa alleen uudet oldtimer renkaat. Perinteiseen tyyliin tehtynä, mutta modernia laatua täynnä joka sola ja sokkelo.

Vanteet kuin cadillacissa ja hurjaa menoa kuin elokuvissa, Giga Renkaan oldtimer renkailla vanhat trendit nousee uudelleen pintaan. Miten kävisikään jos vanhaan koteroon laittaisi uudet sporttiset matalan profiilin pikkumustat! Kyllä siinä ihmettelemistä olisi, että miten on näin voinut tyylit mennä keskenään sekaisin.

Dodge Challenger ja hurjaa menoa

Maantie aukeaa pitkälle eteenpäin, keskellä punaniskaista keskilänttä, kaartaa vienosti oikealle. Kamerat heiluu keppien päässä, yksi kurkottaa vasemmalta ladon takaa, toinen ihan keskellä tien keskiviivaa. Ohjaaja kolisuttelee klaffiaan ja selaa muistiinpanoja – suuri kohtaus on menossa purkkiin juuri nyt.

Giga Renkaasta on hankittu hienot oldtimer renkaat Doge Challengerin pyöriin, että kaikki on teeman mukaisesti kun kohtaus käynnistyy. Takaa-ajo on tämän elokuvan tärkein paikka. Siinä kiteytyy juoni ja jännitys. Renkaat ja auto pitää olla juuri siten kun aiemmin oli, että tarina kulkee ja kuvat on kauniita. Dodge kaasuttelee jo lähtökuopissa, hyvät renkaat raapii kärsimättömänä tietä.

Näillä renkailla pala historiaa nousee esiin ja teema on ajan hengen mukaisesti. Kohta ohjaaja kolauttaa klaffia ja kamerat lähtee vinhasti pyörimään sinne tänne. Kaikki keskittyy, kun Dodge kurvaa kohti. Hurjaa vauhtia klassisilla oldtimer pyörillä, kuski painaa häkää pieneen pönttöön minkä ehtii. Etenee kovaa vauhtia, kamerat seuraa, pyörät on juuri kuten olla pitää. Kuva on aivan kuin tuolta ajalta, vaatteetkin näyttelijöillä sen mukaan. Dodge lähestyy kameraa, renkaat antaa hyvää pitoa kuivaan tiehen. Kameramies keskittyy ja zoomaa ihan kiinni auton etureunaan. Sujahtaa kottero kameran sivusta, aivan parin sentin päästä, ja niin on tärkeä kohtaus saatu purkkiin! Onneksi oli Giga Renkaasta oikeanlaiset oldtimer renkaat alla, että kaikki on kuten olla pitää.

Rengas Guru tuo maailman kylään

Rengas Guru verkkokaupassa asioihin suhtaudutaan laajalla katsella ja ennakkoluulottomasti. Maailmalta tuodaan pyörää jos jonkinlaista, idästä ja lännestä, sopivat kumit ajan hengen mukaan, kuten oldtimer renkaat niille jotka arvostavat perinteitä ja tietävät mihin tyylisuuntaan haluavat kuulua. Moderneja osaa olla kuka vaan, mutta tulepa Giga Renkaaseen katsomaan mitä muuta maailmassa tapahtuu!

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu