Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Turvarenkaat

Ilmatkin pihalla nämä turvarenkaat vie perille asti

Rengas Guru verkkokaupan turvarenkaat pitää pyörät pyörimässä vaikka kuluisivat puhki tai kuoppia olisi. Matka jatkuu kovassakin vauhdissa, vaikka kumit antaisi periksi tai pintaan tulisi reilumpaakin naarmua. Kyllä kuorma kulkee kun auton alla on turvarenkaat ja varaosat on varastossa valmiina. Meiltä löydät vikasietoiset kesärenkaat, talvirenkaat, nastarenkaat ja ympärivuotiset renkaat. Onpa muutama rengaspaketti päätynyt valikoimiin, niin että aloitussivu on koreana ja kaikki renkaat selkeästi esillä. Moottoripyörän renkaat löytyy nekin ja asennuspalvelu laittaa uudet renkaat kiinni alta aikayksikön.

Kumiketjut Rengas Guru verkkokaupasta ja hankia kohti

Mönkijä metsänreunassa lämpiää kun pakkanen paukkuu ja aamu vasta tekee tuloaan. Paksut ja maastoon sopivat ATV-renkaat saa lumiketjut ympärilleen, ettei hanki pane vastaan kun joukko etenee puiden lomassa. Autot tuonnempana on jonossa ja kaikilla alla vikasietoiset talvirenkaat. Michelinin keksintö vuosien takaa, niittää kunniaa ja mainetta vuodesta toiseen. Renkaan sisään kätkeytyy toinen rengas, joka kantaa kuorman vähintäänkin seuraavalle huoltoasemalle, ellei perillekin saakka.

Nämä ovat vikasietoisten turvarenkaiden kärkikaartia

  • Bridgestone DriveGuard, joka takaa lähes sata kilometriä verkkaista menoa ilmankin paineita
  • Continental ContiSeal, jonka uniikki sisäsuojus torjuu tehokkaasti pistopuhkeamia
  • Michelin Primacy HP ZP, joka tarjoaa kulutuskestävyyttä, eli kilometrejä kunnolla ilman että ominaisuudet kärsii

Osta nyt uudet turvarenkaat Rengas Guru verkkokaupasta. On merkkejä mistä valita, Dunlop, Nokian, Yokohama jne. Turvarenkailla ikävätkin yllätykset kadulla ylittyy kuin tuosta vaan. Renkaat jatkaa pyörimistä ja kantaa kuorman ilmankin paineta, perille saakka.

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu