Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Pyörät: Aluvanteet Kokovuosirenkaat

Täältä löydät Aluvanteet Kokovuosirenkaat kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin Ajoneuvosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla virheitä. Jos et löydä ajoneuvosi mallia tai jos löydät virheitä, voisitko ystävällisesti ilmoittaa tästä meille. sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on 4-6 noin Työpäivää. Vaikka toimituksessa olisi useista varmistuksista huolimatta vaikeuksia, ilmoitamme niistä pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Aluvanteet kokovuosirenkailla kestää joulusta juhannukseen

Kun on aika ostaa uudet auton vanteet tai renkaat, kannattaa panna hiiri heilumaan ja suunnata suoraan Rengas Guru verkkokauppaan. Meiltä löytyy kesärenkaat, talvirenkaat, ympärivuotiset renkaat, alumiinivanteet ja varaosat sekä rengaspaketti poikineen. Helpompaa tuskin voisi ostaminen olla, uutiskirje kun kolahtaa laatikkoon ja uudet kitkarenkaat ja nastarenkaat on selkeästi esillä. Kuorma kulkee hyvin läpi vuoden, kun on hankittu alle aluvanteet kokovuosirenkailla, sävy sävyyn ja tyylin mukaan. Pistä nyt yhteystiedot talteen, että on sitten helppo tulla ostoksille kun rengaspakettia tarvitaan.

Rengas Guru kaupasta myös tourensport moottoripyörän renkaat

Kunhan ei ole mönkijä alla, niin meiltä kyllä löytyy sporttiset aluvanteet kokovuosirenkailla tai ilman. Sävy sävyyn ja auton tyylin mukaan sopivana pakettina, valmiiksi valitut vaihtoehdot joista voit helposti valita autoosi parhaiten sopivan parin. Muutamalla hiiren heilautuksella on uudet ympärivuotiset renkaat ja alumiinivanteet vilahtaneet ostoskoriin ja tilaus on hetikohta valmis menemään. Yhteystiedot vaan kohdalleen ja kassan kautta kotiin. Alta aikayksikön on uudet vanteet ja renkaat asennettu paikoilleen ja kuorma kulkee paremmin kuin koskaan.

Nämä ympärivuotiset auton renkaat pysyy suosiossa kaudesta toiseen

  • Goodyear Vector 4 Seasons G2
  • Nangkang All Seasons Plus N
  • Falken Euro All Seasons
  • Uniroyal Euro All Season Expert

Meiltä Rengas Guru kaupasta löydät helposti auton renkaat ja varaosat yksitellen tai erikseen. Talvirenkaat, kesärenkaat, nastarenkaat ja maastoajoneuvon (ATV) renkaatkin. Rengaspaketti poikineen on listalla myös, esim. aluvanteet kokovuosirenkailla pysyy suosiossa vuodesta toiseen. Katso nyt auton renkaat valmiiksi tulevaankin kauteen, talvirenkaat ja kesärenkaat samassa paketissa vanteiden kanssa. Vaikka aluvanteet kokovuosirenkailla on autoja varten, kyllä kelpaa tourensport moottoripyörän kuljettajan myös tulla Rengas Guru kauppaan uudet renkaat ostamaan. Mönkijä pihassakin saa uudet renkaat alleen kun Rengas Guru valikoimia huolella katsotaan.