Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
Rengashaku
Leveys
Korkeus
Halkaisija
Reifen Finden
Lue nykyisen renkaan arvot 

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Kesärenkaat ja kauniita kesäöitä

Rengas Guru verkkokaupassa käy kova kuhina läpi vuoden. Keväällä kun hanget sulaa ja purot lorisee, pääsiäinen lähestyy ja kukat puhkeaa kukkaan, silloin on aika ostaa Giga Renkaasta uudet kesärenkaat kotteron alle, ja vaikka muutama varastoon. Kevätaurinko kun viimein rohkenee horisontin takaa kurkistaa, kun valo täyttää pimeän maan, kylmä siirtyy kauemmaksi ja tiet aukeaa, silloin on kesärenkaiden vaihtamisen aika.

Liukkaat kelit jää taakse kun kesä tekee tuloaan. Kesällä pidot paranee ja kumi syö tietä hurjaa vauhtia. Renkaiden rivat tempoo ronskisti pitkin raittia, solat kostuu kesäsateesta ja matka jatkuu pitkin järvisuomen komeita maisemia. Vauhti kiihtyy, kun kone haukkaa happea ja tuikkaa lisää kaasua auton uumeniin. Valtavat männät painaa pyörät pyörimään, tahti kiihtyy ja ote tiehen on tuhti ja tukeva.

Keskikesän yöttömät yöt ja jylhät järvimaisemat

Giga Renkaasta uudet kesärenkaat alla maisemat vaihtuu ja matka etenee. Leveät ja matalat sporttiset renkaat pinkoo tietä eteenpäin, syvät pitkittäisuomat, kaksi, kolme tai neljäkin rintarinnan, ottaa roiskeet sisäänsä ja pitää otteen tiestä tiukkana ja suunnan suorana. Vinottain reunoille kaareilevat uomat ja riparivit antaa tukevaa pitoa ja kitkaa. Menovettäkin säästyy, kun vierintävastus on vähäinen ja meno etenee kevyesti kuin kissa nurmikolla. Hyvät renkaat alla kelpaa kurvailla yöttömässäkin yössä, Giga Renkaasta kun on laatua alla, voi olla varma, että latu jatkuu läpi pimeänkin yön. Maailmankuulut rengasmerkit idästä ja lännestä, kaikki on Giga Renkaan valikoimissa tarjolla, jotta pohjoisessakin kesässä olisi hyvä mennä ja kulkea.

Näistä syistä Giga Renkaan kesärenkaat on niin suosittuja

  • Toimitusehdot huippuluokkaa ja renkaat asentuu pikapikaa
  • Laadukas verkkokauppa koko Euroopan markkinoille
  • Laaja toimittajaverkosto ympäri maailmaa, huippumerkkejä ja hyviä hintoja
  • Renkaita löytyy lähes joka lähtöön ja lisätiedot on helposti esillä

Rengas-guru.fi verkkokaupassa kauppa käy ja asioita tapahtuu. Renkaita on tarjolla maailman huippumalleista aina pienempiin merkkeihin. Samassa sarjassa kulkee niin Nokian, Michelin kuin Continental renkaat. Laatua saa koko rahalla ja ripakulmat on kohdallaan. Sopivat kesärenkaat jokaiselle tielle.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.