Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Peräkärryn renkaat

Peräkärryn renkaat pistää kuorman kulkemaan

Peräkärryn renkaat pitää koko ajoneuvon liikenteessä ja suunnan suorana. Olipa sitten vaikka puoliperävaunurekka menossa Moskovasta muonalastin kanssa kohti muita maita, tai halkolasti katumaasturin perässä Helsingin uuneja lämmittämään, perävaunu tarvitsee renkaat joka tapauksessa. Vaunurenkaan tehtävä poikkeaa veto- ja ohjausakselin renkaista merkittävällä tavalla. Siinä missä vetoakselin renkaat ottaa tiestä lisää pitoa ja kitkaa, että vauhti on hyvää ja käynti sopivaa, on ohjausakselin renkaiden pintalohkokuviot optimoitu pitämään auton suunnan kaarteissa ja kääntyessä. Peräkärryn renkaiden tehtävänä on sen sijaan kantaa kuorma ja pitää laaja kosketuspinta tiehen, että nystyrät ja uomat kuluu tasaisesti ja hiljalleen, että vierintävastus on alhainen eikä meluakaan etenemisestä sen kummemmin synny. Meiltä Rengas Guru verkkokaupasta löytyy lähes kaikki auton tarvikkeet ja etusivu on laitettu kuntoon paremman kaavan mukaan.

Rengas Guru verkkokauppa on niin mökkiläisen kuin ammattilaisenkin asialla

Peräkärryn renkaat saattavat viitata niin kotimökin puutarhakärryihin, peltotöihin, mutta myös maantieliikenteeseen. Peräkärryjä yhtä kaikki, mutta jos ei oikeanlaisia renkaita ole, ei tilanne hyvältä näytä. Muut kuin suunnitellut käyttökohteet laittaa ehkä autot heilumaan ja vahinkoakin saattaa tapahtua. Osa renkaita saattaa olla jopa yleisillä teillä lainsuojatonta tavaraa, eikä sovi mennä sellaisilla renkailla kärryä vetämään pitkin moottoritietä. Tarkkana siis kärryrenkaiden kanssa! Toisaalta puoliperävaunun peräkärryrenkaat, tai kranaatinheitinkärryn renkaat kulkee ehkä hyvin tasaista tienpintaa pitkin, mutta niistä saattaa puuttua tyystin kokonaan maastoa säästävät laajapintaisen kosketusalueen varmistavat ominaisuudet. Tuoreilla ruohokentillä tai mansikkapellolla on tärkeää että rengas etenee hellävaroen ja kunnioittaen herkkää maanpintaa.

Nämäkin peräkärryn rengasmallit herättää huomiota maailmalla

  • Vredestein V 61, jonka leveä maakosketuspinta tarjoaa hyvän ja hellän otteen alustasta
  • Malhotra MAW-203 maatalouden peräkärryrenkaat
  • GEO-TRAC LT Heavy Duty, jonka kantokyky vetää vertoja raskaallekin liikenteelle

Osta nyt peräkärryn renkaat meiltä Rengas Guru verkkokaupasta, laita yhteystiedot talteen ja lisää nyt myös muut tarvikkeet ostoskoriin. Olipa sitten liikuteltava kenttätykki tai halkolava, maatalouskone tai muu kärry perässä vedettävänä, meiltä löytyy renkaat poikineen, joilla peräkärry kulkee vakaasti ja maastoa kunnioittaen.

Kuljetusalennus

Jos tarvitset suuremman määrän teollisuus-, erikois- ja traktorinrenkaita (väh. 10 kpl), ole hyvä ja ota meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse: Kuljetusalennus

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.