Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Renkaat vanteineeen: Kesärenkaat teräsvanteilla

Täältä löydät teräsvanteet talvirenkailla kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin, tasapainotettu ja asennettu, valmis asennettavaksi autollesi.

Huomaa, että EU:ssa kaikki käyttöön hyväksytyt autot 1. marraskuuta 2014 jälkeen on varustettava rengaspaineen seurantajärjestelmillä (TPMS). Jos autossasi on jo aktiivinen TPMS, voit ostaa renkaat, jotka on esiasetettu teräsrenkaille autollesi räätälöityjen antureiden kanssa.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Kelvolliset kesärenkaat teräsvanteilla tai ilman

Kun on kesä tulossa ja pääskysetkin laulaa, kun renkaiden vaihtamisen aika koittaa, on hyvä hetki hankkia uudet kesärenkaat teräsvanteilla tai ilman. Meiltä Rengas Gugu verkkokaupasta löytyy renkaat raisumpaankin menoon, kesäisille puistoteille ja rantaraiteilla kruisailuun. Rengaspaketit on laitettu valmiiksi auton mallin mukaan, että on helppo valita valmiista vaihtoehdoista juuri keleihin ja tyyliin sopivat kesärenkaat teräsvanteilla tai ilman. Meillä on yhteystiedot selkeästi esillä, huolto pelaa ja rahoitus onnistuu helpommasta päästä. Ota huoltokirja esiin ja katso onko varaosat kaikki kunnossa, jarrut tiukalla ja nastarenkaat tai talvirenkaat valmiina talven varalle.

Osta auton renkaat Rengas Guru verkkokaupasta

Olkoonpa sitten Michelin, Pirelli tai Nokian, meiltä löytyy uudet hienot kesärenkaat valmiina rengaspakettina tai erikseen. Huippusuorituskykyiset Dunlop renkaat alla auto kulkee ehkä paremmin kuin koskaan. Autot tarvitsevat alleen kunnon renkaat, ja kun on lisää pitoa alla niin kyytikin on tasaista ja hyvää, vaikka märkää olisi ja kesäsadetta.

Nämä tuotteet pysyy listan kärjessä kaudesta toiseen

  • Semperit SPEED-COMFORT kesärenkaat teräsvanteilla
  • Michelin CrossClimate
  • Nokian iLine
  • Vredenstein Ultrac Satin
  • Michelin Pilot Sport 4 urheilulliseenkin menoon

Laita nyt hiiri heilumaan ja tilaa uudet kesärenkaat teräsvanteilla Rengas Guru verkkokaupasta. Alta aikayksikön onkin sitten uudet renkaat alla ja retki kohti reilumpia kuvioita voi alkaa. Meiltä löytyy maailmanluokan huippumerkit ja toimitusehdotkin on paremmasta päästä. Varmista nyt että huolto ja rahoitus on kohdallaan, että kaikki sujuu ja autot kulkee ketterästi kuin kissat savannilla.