Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Rengaspaketti talvirenkaat ja Kitkarenkaat

Täältä löydät teräsvanteet talvirenkailla kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin, tasapainotettu ja asennettu, valmis asennettavaksi autollesi.

Huomaa, että EU:ssa kaikki käyttöön hyväksytyt autot 1. marraskuuta 2014 jälkeen on varustettava rengaspaineen seurantajärjestelmillä (TPMS). Jos autossasi on jo aktiivinen TPMS, voit ostaa renkaat, jotka on esiasetettu teräsrenkaille autollesi räätälöityjen antureiden kanssa.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Talvirenkaat ja kitkarenkaat kohtaa lumen ja jään

Meidän verkkokaupasta löytyy talvirenkaat ja kitkarenkaat moneen menoon! Merkkejä on vaikka millä mitalla, on Michelin ja Continental, onpa jokunen Nokiankin rengas joukossa sekä monenmonta kiinalaistakin merkkiä. Aasiasta renkaita tuleekin kovaan tahtiin, kun miljoonakaupungeissa kumia kuluu enemmän kuin Euroopassa koskaan ehtisi. Sellaisiin keleihin joihin nastarenkaat olisi liioittelua, jos on sekä leutoa että vähälumista, sellaiseen talveen kitkarenkaat ovat omiaan. Heitä nyt kesärenkaat varastoon, kun talvi on jo tulossa ja valitse uusi kitkarengas Rengas Guru verkkokaupasta. Rengas Guru on renkaiden Mekka, meiltä löytyy myös nastat, jos pakkanen paukkuukin ja lunta tulee enemmän kuin oli sopivaa odottaa.

Rengas Guru verkkokaupasta auton renkaat ja lisää pitoa

Kun talvi tekee tuloaan, mutta lumi ja jää antaa vielä odottaa, kannattaa laittaa jo valmiiksi tilaukseen uudet auton talvirenkaat ja kitkarenkaat. Nastoilla tai ilman, nastattomat talvirenkaat sopii leutoon kauteen, mutta kun auto kaipaa lisää pitoa, jos tie on jäässä ja pakkanen paukkuu, laittakaa toki nastarenkaat alle ettei ole lipsu tai hullusti käy. Lakikin saattaa jo vaatia, ettei pelkkä kitkarengas riitä, vaan että tarvitaan kunnon jääkelpoiset renkaat joiden hienot pikku piikit pureutuvat kovaankin jäähän. Katsokaa vaikka Nokian Hakkapeliitta tai jokin muu, meiltä löytyy renkaat vaikeaankin säähän.

Valitse nastat tai muut renkaat verkkokaupastamme

Tietokannastamme löytyy monenmoiset talvirenkaat ja kitkarenkaat, ja Rengas Guru toimitusehdot ovat paremmasta päästä. Löytyy Nokian ja Michelin, ja vaikka mitä. Tervetuloa ostoksille!