Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Renkaat vanteineeen: Ympärivuotiset renkaat teräsvanteilla

Täältä löydät teräsvanteet talvirenkailla kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin, tasapainotettu ja asennettu, valmis asennettavaksi autollesi.

Huomaa, että EU:ssa kaikki käyttöön hyväksytyt autot 1. marraskuuta 2014 jälkeen on varustettava rengaspaineen seurantajärjestelmillä (TPMS). Jos autossasi on jo aktiivinen TPMS, voit ostaa renkaat, jotka on esiasetettu teräsrenkaille autollesi räätälöityjen antureiden kanssa.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Ympärivuotiset renkaat teräsvanteilla

Kun talvi on leuto ja pakkaset miedommasta päästä, voinee auton alle aivan hyvin hankkia jokakauden ympärivuotiset renkaat teräsvanteilla tai ilman. Meiltä Rengas Guru verkkokaupasta löytyy rengaspaketti poikineen, lähes jokaiseen automerkkiin ja malliin valmiiksi valitut vaihtoehdot joista on helppo muutamalla hiiren heilautuksella laittaa uudet renkaat ja vanteet pakettina tilaukseen. Alta aikayksikön onkin jo sitten uudet renkaat asennettu valmiiksi ja reitti on sitä myöden selvä, läpi lumen ja jäisenkin tien. Tukevat teräsvanteet pistävät kierroksiin kulkua ja pyörät pyörimään, ja samat renkaat kestää läpi leudon talven ja kesän helteiset hulinat.

Rengas Guru verkkokaupasta varaosat, talvirenkaat ja kaikki

Meillä on maksutavat kunnossa ja yhteystiedot selkeästi esillä. Nastarenkaat, kitkarenkaat ja lumiketjut vinhasti pyörii pitkin lumista ja jäistä tietä, odottaa vain että jarrut painetaan pohjaan ja sitten raapivat tietä minkä jaksavat, että vauhti pysähtyy vaikka liukasta olisi, lunta ja jäätä. Heitä erilliset kesärenkaat varastoon ja laita ympärivuotiset talvirenkaat auton alle, ja johan kuorma kulkee vaikka kelejä pitelisi ja lunta tulee.

Meiltä löytyy auton varaosat vaikeisiinkin paikkoihin

Olkoonpa sitten Nokian tai Michelin, meiltä löytyy ympärivuotiset renkaat teräsvanteilla, valmiina paketteina ja vaihtoehdot selkeästi esillä. Rengas Guru verkkokaupassa ostaminen on helppoa ja toimituskin tapahtuu alta aikayksikön. Erilliset kesärenkaat voi jäädä historiaan, kun kokovuotiset renkaat kerää suosiota läpi leudonkin talven.