Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Pyörät: Aluvanteet kesärenkailla

Täältä löydät vanteet kesärenkailla kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorma-autoihin Ajoneuvosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla virheitä. Jos et löydä ajoneuvosi mallia tai jos löydät virheitä, voisitko ystävällisesti ilmoittaa tästä meille. sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Toimitusaika on 4-6 noin Työpäivää. Jos tuotteen toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Valitse ajoneuvon malli

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Aluvanteet kesärenkailla

Kun on vanteiden uusimisen aika ja kesä tulossa, on hyvä hetki ostaa uudet renkaat samalla. Rengas Guru kaupan rengaspaketit sisältävät vanteet ja renkaat sävy sävyyn ja valmiiksi valittuna. Auton teema ja tyyli pysyy ja uudistuu, kun hankit uudet aluvanteet kesärenkailla – tuskin ostaminen voisi helpompaa olla. Meiltä löytyy kesärenkaat, talvirenkaat ja varaosat joilla saat kotteroon uutta eloa ja menemiseen meininkiä. Ota rohkeasti yhteyttä, kirjaudu verkkokauppaan ja pistä uudet vanteet tulemaan.

Rengas Guru verkkokaupasta renkaat yksittäin tai pakettina

Nyt voit valita kaikki vanteet ja renkaat pakettina tai yksittäin. Jos kaikki olisi vain yksitellen ostettavissa, saattaisi hinta nousta korkealle, mutta kätevän ""Aluvanteet kesärenkailla"" paketin kanssa kustannukset pysyy kurissa, kuten kaupallinen ilmoitus, mainos, antaa ymmärtää. Sulje korvat turhalta mainoshälyltä, tee kuten naapurissakin tehdään ja laita myös rengaspaketti poikineen tilaukseen. Muutamalla klikkauksella voit valita uudet alumiinivanteet renkailla tai ilman. Jos haluat onnistua helposti, laita rengaspaketti jos toinenkin tilaukseen.

Näistä syistä rengasvanne-paketit pysyvät suosiossa kausi toisensa perään

  • Verkkokaupasta on helppo valita vanteet auton merkin ja mallin mukaan
  • Valmiiksi valitut vaihtoehdot ovat selkeästi esillä
  • Rengasvanne-paketti varmistaa että kumpikin sopii yhteen saumattomasti

Kun olet ostamassa uudet kesärenkaat auton sävyyn ja teemaan sopivina, laita hiiri heiluen kohti Rengas Guru kauppaa. Meillä ostaminen on helppoa ja näytölle tulee selkeä ilmoitus toisensa perään, joka ohjaa sinut valitsemaan hyvät aluvanteet kesärenkailla. Meillä on varaosat valmiina moniin automalleihin ja merkkeihin. Katso tarkkaan, äläkä ihmeessä silmiä turhaan sulje, kun on esimerkiksi hienot AEZ Cliff alumiinivanteet pakettina tarjolla, mukana sporttiset ja menovettäkin säästävät Nankang renkaat. Hinta kohdallaan ja huoletta voilla, niin hyvin sopivat rengaspaketin vaihtoehdot keskenään yhteen.