Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
Rengashaku
Leveys
Korkeus
Halkaisija
Reifen Finden
Lue nykyisen renkaan arvot 

Merkki:
Malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Henkilöauton ympärivuotiset renkaat

Rengas Guru verkkokaupassa tiedetään miten maailma makaa. Rengasta kuluu joka päivä ja kesärenkaat ja talvirenkaat pyörii vaikka mikä olisi. Kaudet vaihtuu, välillä sataa, välillä paistaa, tervetuloa Giga Renkaaseen, meillä voit laadukkaita renkaita ja vanteita maistaa. Ympärivuotiset auton tai moottoripyörän renkaat kestää kesät talvet, kunhan vain pitoa riittää ja kelit on hyviä. Paksut kumirivat sekä syvät poikittaisuomat tarjoaa lisää kitkaa ja pitoa niin sohjossa kuin kesäkeleilläkin. Ympärivuotinen rengas on hyvä ja optimaalinen yhdistelmä ääripäitä, missä kulutus ja suorituskykyvaatimukset kohtaa talven pakkaset ja kesän kuumat kelit. Oikeissa paikoissa, ympäri Euroopan, näillä renkailla sujuu siirtyminen paikasta toiseen.

Kylmää kyytiä ja hyvät märkäpidot

Antaa tulla sadetta Sisiliassa tai tosi kovia pakkasia Torniossa, ympärivuotiset renkaat vie eikä vikise. Kunhan on urat riittävän syviä, että sakkoraja pysyy kaukana ja ote on tiukka, niin siitä vaan! Hyvillä renkailla on ilo körötellä vaikka Roomasta Rovaniemelle. Rengas Guru verkkokaupassa on aina hyvää settiä tarjolla, rengasta moneen menoon ja talvenkin vaativiin olosuhteisiin. Jos nastarenkaat on liioittelua, kelit leutoja, eikä kesäksi tarvita sen tasaisempaa pintaa, niin ympärivuotiset renkaat tuo hyvän välimuodon, jossa kaksi ääripäätä yhdistyy optimaaliseksi kokonaisuudeksi.

Nämä ovat ympärivuotisten renkaiden parhaita puolia

  • Säästyy renkaiden vaihtamisen vaiva ja kulut
  • Hyvä hinta pitää kustannukset kurissa
  • Siirtyminen sujuu samoilla renkailla vaikka Niuvaniemestä Lissaboniin

Rengas Guru verkkokaupasta löytyy laatua koko rahalle. Autolla ajetaan kuitenkin ympäri vuoden, joten osta toki renkaat sen mukaan! Sopivan karhea pinta tarjoaa pitoa märälläkin kelillä ja jos pakkanen ei liiaksi purista, ympärivuotiset renkaat vie hyvin talvenkin yli seuraavaan kesään.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.