Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Kuorma-auton renkaat

Kestävät kuorma-auton renkaat vaativaankin menoon

Ammattiliikenteessä ja maansiirrossa kestävyys ja kantakyky on kaikki kaikessa. Kun paljon on pelissä ja asiakkaat odottaa, kun tilauksia on kirjat täynnä ja kuljetettavaa riittää, suunnista Rengas Guru kauppaan ja pistä uudet kuorma-auton renkaat tilaukseen. Meiltä löytyy renkaita monenlaisia, ota vaan rohkeasti yhteyttä ja valitse Bridgestone, Michelin, Nokian renkaiden joukosta sellaiset jotka ovat juuri sinun kuorma-autoon parhaiten sopivat. Valikoimissamme on talvirenkaat, vanteet, kesärenkaat ja onpa moottoripyörän renkaitakin muissa tuotekategorioissa tarjolla. Lue nyt verkkokaupastamme uutiset ja ota yhteystiedot talteen, että on sitten helppo ostaa kun renkaiden vaihtamisen aika koittaa.

Rengas Guru verkkokaupasta laatua ajamiseen

Liiketoiminnassa kulut pitää pitää alhaalla ja palvelun pysyä korkealla, muuten hukka perii. Rengas Guru kaupan laadukkailla kuorma-auton renkailla bussikin pysyy kadulla ja kuormat kulkee kaudesta toiseen. Laadukkaat maailman huippumerkit, Bridgestone, Continental, Michelin ja kaikki on reilusti ja selkeästi esillä. Tilaaminen sujuu kuin tuosta vaan ja alta aikayksikön onkin jo uudet renkaat alla pitkä maantie edessäpäin johtaa kauas horisonttiin. Siinä sitten voi rauhassa kurvailla ja miettiä omiaan, kun kumia kuluu ja kilometrejä kertyy.

Nämä rengasmallit pysyy henkilö- ja tavaraliikenteen kärjessä vuodesta toiseen

  • Conti CityPlus HA3 M+S joka-akselin kestävä kaupunkirengas, joka tuo hyvää märkäpitoa urbaaniin henkilöliikenteeseen
  • Bridgestone R150 ohjausakselin rengas maantie- ja taajama-ajoon, pidemmillekin välimatkoille
  • Nokian Hakkapeliitta Truck Drive vetoakselin rengas, joka tarjoaa tiukkaa kitkaa vaikeissakin olosuhteissa ja pitkilläkin välimatkoilla

Valitse nyt seuraavat kuorma-auton renkaat helposti Rengas Guru verkkokaupasta. Osta vaikka vanteet myös ja ota yhteyttä jos on jotain kysyttävää. Rengas Guru on renkaiden Mekka ja meiltä löytyy mistä valita. On maailman huippumerkit ja renkaat jokaiseen akseliin ja kauteen sopivina, juuri Euroopan vaativien olosuhteiden mukaan.

Kuljetusalennus

Jos tarvitset suuremman määrän kuorma-auton renkaita (väh. 10 kpl), ole hyvä ja ota meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse: lkw-reifen@delti.com

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu