Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Renkaat Vantaa

Tilaa renkaat Vantaa nyt netistä

Vantaa on kaupunki Suomessa, joka sijaitsee Helsingin välittömässä läheisyydessä. Lääni johon Vantaa kuuluu on nimeltään Uusimaa. Vantaa on tällä hetkellä Suomen neljänneksi suurin kaupunki asukasluvun mukaan. Vantaan naapureihin kuuluvat Helsinki, Espoo, Nurmijärvi, Kerava, Tuusula sekä Sipoo. Suomen suurin lentokenttä sijaitsee Vantaalla. Vantaa on myös usean suomalaisen yrityksen pääkonttorin kotipaikka, esimerkiksi Finavia, Tikkurila, Metsähallitus, Finnair ja Veikkaus löytyvät kaikki Vantaalta. Vantaalla on pitkä ja rikas historia, joka ulottuu peräti kiviajalle asti. Ennen kuin Vantaa-nimi tuli käyttöön, oli kaupungin nimi Helsingin pitäjä. Vantaalla on aina ollut suuri merkitys Suomelle, esimerkiksi Turun ja Viipurin välinen tie kulki 14. vuosisadalla Vantaan läpi. Helsinki-Vantaan lentokenttä avattiin vuonna 1952 talviolympialaisia varten.

Vantaa ja uudet renkaat autoon

Renkaat Vantaa voit tilata helposti netin kautta. Vantaalla on aina ollut suuri merkitys sen keskeisen sijainnin ansiosta. Vantaa onkin osa pääkaupunkiseutua. Merkittäviä alueita Vantaalla ovat Tikkurila, Hakunila, Koivukylä, Korso, Myyrmäki, Kivistö ja Aviopolis. Vantaalla kuten myös muualla Suomessa vastaan tulee usein vaihtelevia ja joskus myös haastavia keliolosuhteita. Kesällä renkaiden tulee toimia laajalla lämpötila-alueella, sillä auringonpaisteella musta tien pinta saattaa kuumentua merkittävästi. Samoilla renkailla tulee pystyä ajamaan myös syksyn sateisilla teillä. Kesärenkaissa pitoa parannetaan kumiseoksella, johon lisätään silikaattia. Sen avulla kumiseoksesta tulee kestävä, eikä kumi pääse helposti pehmenemään. Tämä parantaa merkittävästi pitoa sekä kuivalla että märällä tiellä. Yksi tärkeimmistä kesärenkaiden ominaisuuksista on veden poistaminen renkaan ja tien välistä. Kun vesi poistetaan nopeasti ja tehokkaasti, pystytään renkaan avulla estämään tehokkaasti vesiliirtoon joutumista. Vesi pääsee poistumaan renkaasta löytyvien leveiden pitkittäissuuntaisten urien kautta nopeasti ja tehokkaasti. Veden poistamisessa auttavat myös kapeammat renkaan sivuille avautuvat urat.

Talvirenkaat vaativiin olosuhteisiin

Renkaat Vantaa talvella kannattaa valita huolella. Talvirenkaiksi tarjolla on joko kitka- tai nastarenkaat. Nastarenkailla saavutetaan talvisin paras pito, mutta niiden huonoihin puoliin kuuluu suuri vierintävastus ja kova rengasmelu. Nastarenkaat ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun talvella joudutaan ajamaan pitkiä matkoja erityisesti sellaisilla teillä, joita ei huolleta kovin usein. Kitkarenkaat ovat viime vuosien aikana kasvattaneet paljon suosiotaan. Niiden pito-ominaisuudet eivät ole aivan yhtä hyvät kuin nastarenkailla, mutta erityisesti eteläisessä Suomessa ne ovat usein hyvä vaihtoehto niiden alhaisen vierintävastuksen ja pienen rengasmelun ansiosta. Kitkarenkaissa pito saadaan aikaan lamellien avulla. Kun lamellit taittuvat sivulle, puree lamellin terävä reuna tiukasti kiinni alla olevaan pintaan.

Tilaa renkaat edullisesti netistä

Renkaat Vantaa löydät nyt edullisesti netistä osoitteesta Regas-guru.fi. Laajasta valikoimastamme löydät renkaat kaikilta maailman johtavilta renkaiden valmistajilta aina edulliseen hintaan. Kun tilaat uudet renkaat autoosi nyt, pääset nauttimaan huolettomista ja turvallisista kilometreistä autosi ratissa jo pian. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille rengastilauksille, joten tee tilaus jo tänään!