Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Renkaat Helsinki

Renkaat Helsinki

Suomen pääkaupungissa, Helsingissä, asuu lähes 650 000 asukasta. Helsinki on suomen hallinnollinen ja kulttuurillinen keskipiste, ja alueella sijaitsee myös useiden yrityksien pääkonttorit. Peräti 1,4 miljoonaa ihmistä asuu Helsingin seudun metropolialueella, johon kuuluu pääkaupunkiseudun kuntien lisäksi lähistöllä sijaitsevat kunnat Kirkkonummelle, Vihtiin, Hyvinkäälle, Mäntsälään, Pornaisiin sekä Sipooseen asti. Maan suurin työnantaja, Helsinki, on ollut Suomen pääkaupunki aina itsenäisyydestä asti. Helsingin liikenne on täysin omanlaisensa muihin Suomen kaupunkeihin verrattuna, ja liikkuminen aivan ydinkeskustassa autolla on usein hidasta. Helsingistä löytyy kuitenkin keskustan lisäksi useita pienempiä taajama-alueita, joissa pääsee nauttimaan hiljaisista ja kaartelevista teistä. Suomen keskuksena Helsingistä lähtee myös kattavat tieyhteydet kaikkialle Suomeen, ja useat moottoritiet kulkevat Helsinkiin.

Etelä-Suomessa kelit vaihtelevat nopeallakin sykkeellä, ja keliolosuhteet ovat välillä todella haastavia. Kesärenkailtakin vaaditaan kestävyyttä, sillä tiet ovat esimerkiksi keskustassa usein melko huonossa kunnossa mm. nastarenkaiden käytön takia. Laadukkaat kesärenkaat esimerkiksi Bridgestonelta tai Goodyearilta varmistavat, että ajo on miellyttävää ja renkaat kestävät käytössä pitkään. Parhaiten kesällä toimii renkaat, jotka on suunniteltu nimenomaan Pohjolaan. Talvirenkaiksi auton alle kannattaa valita joko perinteiset nastarenkaat tai varta vasten pohjoisiin olosuhteisiin suunnitellut kitkarenkaat. Esimerkiksi Keski-Euroopan markkinoille suunniteltujen kitkarenkaiden käyttö ei ole suositeltavaa, sillä niiden pito-ominaisuudet eivät vastaa Helsingin keliolosuhteiden asettamiin vaatimuksiin oikealla tavalla. Kitkarenkaat sopivat kuljettajille, jotka arvostavat ajomukavuutta ja hiljaista rengasmelua nastarenkaiden sopiessa turvallisuushakuisille kuljettajille, jotka haluavat mielenrauhaa jäisilläkin tienpinnoilla ajettaessa. Laadukkaat talvirenkaat esimerkiksi Nokian renkailta varmistavat turvallisen matkanteon ja hyvän pidon. rengas-guru.fi:stä löydät huippumerkkien parhaat renkaat Helsinkiin.

Minkälaiset renkaat Helsinkiin kannattaa valita?

Helsingissä asuvat ajavat monet erilaisia matkoja – Toisten ajo koostuu pelkästä kaupunkiajosta Helsingin toiselta puolelta toiseen, kun toiset ajavat pitkää työmatkaa joka päivä toiseen kuntaan. Toiselle helsinkiläiselle sopivat renkaat eivät siis välttämättä olekaan parhaat mahdolliset toiselle helsinkiläiselle. Pitkää matkaa ajavien kannattaa valita auton alle renkaat, jotka tarjoavat pienen vierintävastuksen myötä alhaisen polttoaineen kulutuksen ja pitkään kestävät ajo-ominaisuudet. Pelkkää taajama-ajoa ajavien kannattaa puolestaan keskittyä esimerkiksi renkaiden kaarrepito-ominaisuuksiin sekä yleiseen ajomukavuuteen. Lisäksi omat henkilökohtaiset mieltymykset ja ajotyyli vaikuttavat sopivien renkaiden löytämiseen merkittävästi. Toinen saattaa pitää pehmeästä ajotuntumasta, kun toinen arvostaa tarkkaa ja urheilullista ajokokemusta.

Rengas Guru haluaa tehdä renkaiden ostosta helppoa, ja tarjoaa asiakkaidensa käyttöön useita renkaiden selailua ja vertailua helpottavaa työkalua kuten monipuoliset rajaustyökalut, joiden avulla rengasvalikoimaa voidaan rajata esimerkiksi merkin ja koon perusteella. Tarjoamme useimpien renkaiden rengassivuilla lisätietoa renkaan ominaisuuksista, jotta asiakkaiden on helppo löytää omanlaisensa renkaat. Gurusta löydät niin tunnettujen nimibrändien kuin suomalaisille tuntemattomampienkin valmistajien huippurenkaat. Laadukkaasta valikoimasta löydät varmasti omaan ajoon ja käyttötarkoitukseen sopivat renkaat. Lisäksi tarjoamme ilmaisen toimituksen ja 14 päivän harkinnanvaraisen palautusoikeuden renkaisiimme. Tervetuloa tilaamaan renkaat Helsinkiin!