Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Tristar ympärivuotiset renkaat

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model


Tristar ympärivuotiset renkaat – hanki halvat ympärivuotiset renkaat joka säälle

Suomen rengastarjonnan monipuolistuttua viime vuosina, myös Tristar on merkkinä tullut jo monelle tutuksi. Tristar on rengasmerkeistä uudempia tuttavuuksia, sillä se on tullut markkinoille vuonna 2014. Heti lanseerauksensa jälkeen Tristarin laaja valikoima yhdistettynä edullisiin hintoihin on saavuttanut suosiota kaikilla markkina-alueilla.

Tristar ympärivuotiset renkaat ovat edullinen hankinta

Kevät ja syksy ovat uusien renkaiden hankinnalle sesonkeja. Vanhan rengassarjan huono kunto voi unohtua, kunnes sen kaivaa esille varastosta alle asennusta varten. Uusien renkaiden hankinta edellyttää aina isoa investointia. Tänä päivänä markkinoilta löytyy onneksi myös edullisempia, mutta ominaisuuksiltaan hyviä renkaita tuottavia valmistajia. Yksi tällainen valmistaja on Tristar. Hankkimalla Tristar ympärivuotiset renkaat varmistat turvallisuutesi kelillä kuin kelillä ajettaessa – ja mikä parasta, edullisella hinnalla. Ympärivuotisia renkaita käyttämällä voit myös säästää kitka- tai nastarenkaitasi kevään ja syksyn kuluttavilta, karheilta asfalttipinnoilta. Ympärivuotiset renkaat on suunniteltu tarjoamaan turvallisia ajo- ja pito-ominaisuuksia kesän kuivien tai sateisten tienpintojen lisäksi myös lumisilla tienpinnoilla. Ennen uusien renkaiden asennusta, muista tarpeen mukaan tarkistaa myös autosi ohjauskulmien olevan valmistajan ohjemitoissa. Epänormaali renkaan kuluminen voi olla seurausta virheellisistä kulmien säädöistä. Mikäli niitä ei säädetä takaisin oikeaksi, myös uusi rengassarja voi kulua nopeasti.

Tristar -mallistossa seuraavat tuotteet on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön:

  • Tristar TF127 – joka sään rengas, polttoaineluokitus E, sadekelin luokitus C, mitattu rengasmelu 69 db
  • Tristar F190 Ecopower – joka sään rengas, polttoaineluokitus E, sadekelin luokitus C, mitattu rengasmelu 69 db
  • Tristar TF104 – joka sään rengas, polttoaineluokitus E, sadekelin luokitus E, mitattu rengasmelu 70 db
  • Tristar TF158 – joka sään rengas, polttoaineluokitus E, sadekelin luokitus E, mitattu rengasmelu 70 db
  • Tristar TF163 – joka sään rengas, polttoaineluokitus E, sadekelin luokitus E, mitattu rengasmelu 69 db
  • Tristar TF161 – joka sään rengas, polttoaineluokitus E, sadekelin luokitus E, mitattu rengasmelu 70 db
  • Tristar TF134 – joka sään rengas, polttoaineluokitus E, sadekelin luokitus C, mitattu rengasmelu 69 db
  • Tristar ECO-4S – joka sään rengas, polttoaineluokitus E, sadekelin luokitus E, mitattu rengasmelu 69 db
  • Tristar TF132 – joka sään rengas, polttoaineluokitus E, sadekelin luokitus C, mitattu rengasmelu 69 db

Tristar ympärivuotiset renkaat, sekä muut mallit kesäsäille tai talven liukkaille, tarjoaa sinulle www.rengas-guru.fi. Valitsemalla rengasmerkiksi Tristarin, saat erittäin edullisen hankintahinnan vastineeksi autoosi yhden uusimpiin kuuluvan, kasvavan rengasvalmistajan laatutuotteen. Lompakolle ystävällisen hankintahinnan lisäksi saat tunnetusti Rengas-Gurulta aina nopean ja varman toimituksen. Uusi rengassarjasi toimitetaan valintasi mukaan joko vaivattomasti suoraan kotiisi tai vaihtoehtoisesti lähimmälle asennuskumppanillemme asennusta varten toimitettuna.