Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Pneumant Kesärenkaat

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Pneumant logo

Pneumant Kesärenkaat tarjoavat taattua pitoa kelille kuin kelille

Pneumant kesärenkaat ovat korkean suorituskyvyn omaavia renkaita, joissa on epäsymmetrinen kuviointi, joka lisää pitoa märillä tienpinnoilla. Renkaan moderni runkorakenne on täydennetty laadukkaalla Silica kumiseoksella, joten renkaat ovat hiljaisia ja nopeasti pysähtyviä. Oikeanlaatuisilla kesärenkailla saadaan aikaan myös huomattavia polttoaineen säästöjä, mutta yleisesti on todettu kuljettajan oman ajotyylin merkitsevän eniten. Yleisesti ottaen, varovaisesti kiihdyttämällä ajaminen kuluttaa vähemmän polttoainetta ja on myös ympäristöystävällistä. Tarkistamalla tasaisin väliajoin renkaanpaineen, vierintävastus paranee ja energiankulutus vähenee.

Pneumant Kesärenkaat

Pneumant yhtiö oli aikoinaan DDR:n merkittävin rengasvalmistaja. Itäsaksalainen Pneumant valmisti aluksi renkaita myös monille käyttäjille tutulla nimellä, Riesa. Pneumant merkillä on vivahteikas historia, sillä merkki päätyi Goodyearin omistukseen Dunlopin kautta. Laadultaan korkealuokkaisia Pneumant renkaita myytiin aluksi vain Amerikassa, mutta nyt myös Euroopassa. Pneumant perustettiin vuonna 1959, ja yhtiön tavoitteena on aina ollut valmistaa korkealaatuisia renkaita kuluttajille edulliseen hintaan. Yritys on valmistanut ristikudosrenkaita vuodesta 1973 lähtien, ja korkean suorituskyvyn rengasmallisto valmistui vuonna 1998. Pneumant on kuulunut vuodesta 2015 lähtien Goodyearin omistukseen. Yrityksen monipuolisiin valikoimiin kuuluu sekä kesä- että talvirenkaita. Pneumant on ollut yhteistyössä historiansa aikana monien moottoriurheilutallien kanssa. Laajasta valikoimastamme löydät renkaat kaiken kokoisiin ajoneuvoihin. Pneumant kesärenkaat edustavat saksalaista insinöörityötä parhaimmillaan.

Pneumant kesärenkaat omaavat todella hyvän hinta-laatusuhteen

Pneumant Summer Standard ST2 rengasmalli edustaa nykyaikaista rengasta parhaimmillaan, ja jonka valmistuksessa on käytetty hyvää märkäpitoa tuovaa piidioksidi kumiseosta. Renkaan nykyaikainen muotoilu vähentää tehokkaasti C02-päästöjä ja polttoaineen kulutusta. Pneumant Summer UHP on uusi korkean suorituskyvyn rengas, jossa on epäsymmetrinen kuviointi, ja joka tarjoaa vakautta sekä pitoa kaikissa keliolosuhteissa. Pneumant kesärenkaat ovat hiljaiset ja mukavat päivittäisessä ajossa. Monien rengastestien mukaan, Pneumant renkaat ovat ympäristöystävällinen ja polttoainetta säästävä valinta. Käytännössä autoilet aina enemmän kilometrejä renkaanvaihtojen välillä, ja lisäksi kulutuspinnan silica-seoksen avulla renkaat kestävät laadukkaina normaalia pidempään. Valitse siis verkossa hinta-laatusuhteeltaan turvalliset ja edulliset Pneumant renkaat.

Jokainen meistä haluaa varmasti panostaa turvalliseen autoiluun, ja yksi tärkeimmistä kesärenkaiden ominaisuuksista on tehokas veden poistaminen. Veden poiston ollessa huono tai vähäinen, vesi jää renkaan ja tien pinnan väliin niin sanotuksi vesipatjaksi. jolloin rengas menettää pitonsa kokonaan. Pneumant kesärenkaissa kyseistä ongelmaa ei ole lainkaan, sillä vesi syrjäytetään suunnittelemalla urat niin, että vesi poistuu nopeasti renkaan sivuille. Pneumant renkaissa olevat leveät ja pitkittäissuuntaiset urat ehkäisevät tehokkaasti vesiliirtoon joutumista. Turvaominaisuudet ovat Pneumantin renkaissa aina tärkein asia, joten tutustu tuotteisiin meillä verkossa, muista rengas-guru.fi

Pneumant kesärenkaat on valmistettu huolella myös vaativiin sääolosuhteisiin

Pneumant kesärenkaat ovat pärjänneet hyvin monissa kesärengastesteissä ja ne edustavat kehittynyttä ja luotettavaa teknologiaa. Yhtiöllä on lisäksi runsaasti tietoa ja taitoa valmistaa renkaita vaativiin keliolosuhteisiin. Pneumant tuotteet sopivat täydellisesti pohjolan vaihteleviin oloihin, joissa aamulla sääolosuhteet voivat olla aivan erilaiset kuin iltapäivällä kotiin palatessa. Rengas tarjoaa upean pidon säällä kuin säällä, ja kaikkia autoilijoita miellyttävät lyhyemmät jarrutusmatkat. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy korkealuokkaisia ja kestäviä renkaita maailma johtavilta renkaiden valmistajilta. Renkaiden hankinnassa säästät aikaa ja rahaa hankkimalla renkaat meiltä verkossa. Tarjoamme renkaille ilmaisen toimituksen kotiisi tai toiseen antamaasi osoitteeseen. Muistathan, että ripeä asennuspalvelumme on aina valmiina palvelemaan sinua.