Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
/

Ympärivuotiset renkaat Gt radial

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

GT Radial logo

Ympärivuotiset renkaat GT Radial -mallistosta – suuren valmistajan laatutuote autoosi kohtuullisella hankintahinnalla

Singaporessa pääkonttoriaan pitävä, GT Radial -renkaita tuottava Giti Tire työllistää maailmanlaajuisesti yli 32,000 työntekijää. Ympärivuotiset renkaat GT Radial -mallistosta valitsemalla saat autoosi tämän suuren valmistajan laadukkaan tuotteen edullisella hankintahinnalla. Korkealuokkaisia renkaita tuotetaan seitsemässä eri tuotantolaitoksessa ja niitä markkinoidaan ympäri maailmaa lähes sadassa maassa.

Ympärivuotiset renkaat GT Radialilta tarjoavat erinomaista vastinetta rahallesi

Kevät ja syksy tunnetaan rengasostojen sesonkiaikoina. Vanhan rengassarjan huono kunto voi yllättää varastoinnin jälkeen ja uuden sarjan hankinta on jälleen ajankohtaista. Siirtymällä ympärivuotisten renkaiden käyttäjäksi, voit säästää talvirenkaitasi kuluttavalta asfaltilla ajolta. Mikäli käytät talvisin nastarenkaita, säästät myös tiestömme pintoja nastojen kuluttavalta vaikutukselta. Kesärenkaiden alle vaihtoa siirretään usein myöhemmäksi, sillä maamme olosuhteissa talviset olosuhteet voivat yllättää vielä myöhemmin keväällä. Käyttämällä autossasi ympärivuotiseen käyttöön suunniteltuja, M+S -merkintää kantavia renkaita, voit huoletta vaihtaa nastarenkaat pois jo aikaisemmin. Näiden renkaiden suunnittelussa on huomioitu pito-ominaisuudet myös lumisella tienpinnalla. Hankkimalla laadukkaat ympärivuotiset renkaat GT Radialilta, sinun ei tarvitse enää huolehtia takatalven yllättämisestä renkaiden vaihdon jälkeen.

Faktatietoa GT Radialista ja sen omistavasta Giti Tirestä rengasvalmistajana:

  • Yritys on perustettu vuonna 1951
  • Yli 60 vuoden kokemus renkaiden valmistamisesta
  • Yritys panostaa erityisesti tuotannon ensiluokkaiseen laatuun, renkaiden erinomaiseen suorituskykyyn ja turvallisuuteen
  • Maailman rengasvalmistajien sijalla 11 vuonna 2017
  • Seitsemän laatuun voimakkaasti panostavaa tuotantolaitosta
  • Yli 32,000 työntekijää
  • Renkaiden markkina-alue kattaa lähes 100 maata
  • Viisi tutkimus- ja kehityskeskusta ympäri maailmaa työllistää yli 600 tuotekehitykseen keskittynyttä insinööriä

GT Radialin kattavasta valikoimasta löytyy ympärivuotisten renkaiden lisäksi myös kesä- ja talvirenkaita, niin henkilö- ja pakettiautoihin kuin myös maastureihin. Renkaisiin luotetaan usean suuren valmistajan toimesta. Muun muassa General Motors on palkinnut GT Radialin erinomaisena tuotetoimittajana useita kertoja. Kattava valikoima tarjoaa useita erinomaisia vaihtoehtoja kaikkiin erityyppisiin ajoneuvoihin. Ajatpa sitten pienemmällä kauppakassilla, tai esimerkiksi jykevämpää rengastusta vaativalla maastoautolla, voit luottaa rengasvalintana GT Radialiin vuodenajasta riippumatta. Tämä rengasjätti tarjoaa tuotteitaan kilpailukykyisin hinnoin ja erinomaisella laadulla. Merkki on kasvanut voimakkaasti ja kasvattanut toiminta-aluettaan ympäri maailman. Toiminnan perusperiaatteena on alusta lähtien ollut intohimo ja halu tarjota kuluttajille erinomaisen laadukkaita renkaita. Kaikilla mantereilla sijaitsevan myyntiverkostonsa ansiosta GT Radial on tullut tunnetuksi laatunsa lisäksi myös turvallisuusominaisuuksistaan ja korkean suorituskyvyn renkaista.

Ympärivuotiset renkaat GT Radialilta autoosi voit löytää osoitteesta www.rengas-guru.fi. Valitsemalla rengasmerkiksesi GT Radialin, tiedät saavasi kohtuullista hankintahintaa vastaan autoosi yhden suurimpiin rengasvalmistajien laatutuotteen. Aina kilpailukykyisen hinnan yhteydessä saat Rengas-Gurulta myös nopean ja varman toimituksen. Tilauksesi toimitetaan valintasi mukaan lähimmälle asennuskumppanille tai kotiosoitteeseesi.