Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Sava
Toimitamme ainoastaan renkaan, jos kuvassa on vanne, se on siinä kuvitustarkoituksessa.
Sava

Sava Adapto 165/70 R13 79T

Sava

Sava Adapto 165/70 R13 79T

Sava - Edullinen rengas Goodyearilta

Renkaan koko: 165/70 R13 79T 
Saatavuus: saatavilla
Rengastyyppi: Jokasään renkaatGAN
M+S-merkintä
lumihiutalesymboolilla
Nopeus: T: Hyväksytty jopa 190 km/h
EAN: 5452000459633
Tuotenumero: R-254730
EU-rengasmerkintä: Vierintävastus E Märkäpito E Melutasot 70dB
DEX:
Jos sinulla on kysyttävää tai olet huolissasi jostain, ole hyvä ja ota yhteyttä: reifen-guru​@delti.com
vain
€ 54,20
Price per item, Incl. VAT
Ilmainen toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 500 asennuskumppania Suomessa
  • Kuvaus
  • Rengasmerkinnät
  • Tekniset tiedot

Jokasään rengas, joka toimii hyvin sekä sateessa, lumessa että auringossa

  • Pitoa säässä kuin säässä
  • Hyvä käsiteltävyys ja jarrutusteho ympäri vuoden
  • Vesiliirtojen ehkäisy
  • Hiljainen ja miellyttävä

Sava Adapto on loistava jokasään rengas kustannustietoisille kuljettajille.

Joka sään pito. Sava adaptossa on erityinen silikaseos, joka takaa pidon ympäri vuoden säällä kuin säällä. Lumihiutale-kuvake merkitsee, että se täyttää talvirengasluokituksen tiukat vaatimukset.

Loistava käsiteltävyys ja jarrutusteho ympäri vuoden. Kulutuspinnan raaka-aineseos mukautuu sääolosuhteisiin. Rengas on kesällä sopivan jäykkä ja silti talvella joustava. Tämän takia ajoneuvon käsiteltävyyteen ja jarrutustehoon voi luottaa kaikissa sääolosuhteissa. Kulutuspinnan tarttuvat reunat lisäävät pitoa talviolosuhteissa.

Vesiliirron torjunta. Aja rauhallisin mielin märällä tiellä. Leveä pintakuvio hajottaa veden helposti ja vähentää vesiliirron riskiä.

Hiljainen ja miellyttävä. Hiljaiset renkaat merkitsevät miellyttävää ajoa ja vähemmän melusaastetta. Adaptoon on suunniteltu kulutuspintakuvio, jolla rajoitetaan melutasoa. Ajaminen on tasaista.

EU-rengasmerkintä- ja teholuokat

EU-rengasmerkintä- ja teholuokat

Euroopan unioni on EY-asetuksen N:o 1222/2009 alaisesti määrännyt, että kaikkien 1. heinäkuuta 2012 jälkeen valmistettujen auton- ja hyötyajoneuvonrenkaiden on sisällettävä EU-vakiorengasmerkinnät, jotka luokittelevat ne kolmen suorituskykyominaisuuden mukaan:polttoainetehokkuus asteikolla A–G, märkäpito asteikolla A–G ja melupäästö desibeleinä.

Tämä asetus ei koske seuraavia rengastyyppejä: uudelleen pinnoitetut renkaat, ammattikäyttöön tarkoitetut maastorenkaat, kilpa-/urheiluauton renkaat, tietynlaiset renkaat, jotka on suunniteltu parantamaan pitoa, esimerkiksi nastarenkaat, T-tyypin väliaikaisesti käytettävät vararenkaat, ennen vuotta 1990 valmistettujen autojen renkaat, renkaat, joiden suurin sallittu nopeus on 80 km/h, sekä renkaat, joiden vanteen halkaisija on 254 mm tai vähemmän tai 635 mm tai enemmän.
Tämän merkinnän tarkoituksena on toisaalta edistää taloudellista ja ekologista tehokkuutta liikenteessä sekä parantaa liikenneturvallisuutta, ja toisaalta auttaa kuluttajia valitsemaan sopivat renkaat varmistamalla tuotteiden tietty läpinäkyvyysaste.

Tästä huolimatta merkintää on kritisoitu siitä, että se ilmentää vain harvoja ominaisuuksia. Asiantuntijoiden mielestä renkailla on monia muita liikenneturvallisuuden kannalta tärkeitä ja oleellisia ominaisuuksia. Näitä ovat muiden muassa, mutta eivät ainoastaan, vesiliirto-ominaisuudet, ajovakaus, käyttöikä, märkäpidon lisäksi muut ominaisuudet märillä ja kuivilla teillä sekä lumiominaisuudet.
Rengasvalmistajat esittävät, että loppukäyttäjän kannattaa edelleen pitää eri instituutioiden ja alan julkaisujen testituloksia erittäin tärkeänä tiedonlähteenä, koska niissä arvioidaan lukuisia erilaisia renkaiden ominaisuuksia.

Merkki Sava
Renkaan tyyppi
Malli Adapto
Dimension 165/70 R13 79T
Renkaan leveys 165
Renkaan profiilia 70
Construction type R
Renkaan koko 13
Renkaiden kantavuusluku 79
Nopeusluokka (T)
With/Without Valve (TT/TL) Rengas vaatii sisärenkaan
Moottoripyörä Ei
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.