Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
Michelin
Huomaa: hinnat koskevat renkaita ilman vannetta. Renkaiden koosta riippuen urakuviossa voi olla muutoksia.
Michelin

Michelin Pilot Sport 4 275/45 R19 108Y XL NF0

Michelin

Michelin Pilot Sport 4 275/45 R19 108Y XL NF0

Michelin - Rengasvalmistaja Ranskasta, joka tunnetaan Michelin ukostaan. Korkean hintaluokan laatutuote

Renkaan koko
275/45 R19 108Y XL NF0 
Saatavuus:
rajallinen määrä
Rengastyyppi:
KesärenkaatSo
Nopeus:
Y: Hyväksytty jopa 300 km/h
EAN:
3528705169176
Tuotenumero:
R-392555
EU-rengasmerkintä:
DEX:
Asiakkaiden arvioinnit:
(5)
Jos sinulla on kysyttävää tai olet huolissasi jostain, ole hyvä ja ota yhteyttä: reifen-guru​@delti.com
292,40
+ 1,40 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 293,80 €
Price per item, Incl. VAT
Maksuton toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Lisää tuote vertailuun

  • Kuvaus
  • Rengasmerkinnät
  • Asiakkaiden arvioinnit
  • Tekniset tiedot
  • About Michelin

Michelin Pilot Sport 4

Koe puhdasta ajamisen iloa ja nauti turvallisuudesta renkailla, jotka välittävät nopean ohjaustuntuman.

Edut:

  • Nopea ja täsmällinen ohjausvaste
  • Erinomainen turvallisuus märillä teillä
  • Michelin-renkaiden ainutlaatuinen kestävyys
  • Kehitetty yhteistyössä johtavien autonvalmistajien kanssa - taustalla vahva moottoriurheiluperinne

Laillinen huomautus:
(*) BMW = 24 tyyppihyväksyntää PILOT SPORT-  ja PILOT SPORT PS2 -renkailla, Mercedes = 31 tyyppihyväksyntää PILOT SPORT-, PILOT SPORT PS2- ja PILOT SPORT 3 -renkailla, AUDI & AUDI Quattro = 14 tyyppihyväksyntää PILOT SPORT PS2- ja PILOT SPORT 3 -renkailla, PORSCHE = 43 tyyppihyväksyntää  PILOT SPORT PS2 -renkailla

19,6 % pidempi ajomatka kuin kilpailijoilla (1)
100 %:a kuljettajista suosittelee

(1) Testit suoritettu DEKRA TEST CENTER -testikeskuksessa Michelininin pyynnöstä 2014 tai 2015 mallistosta riippuen, keskimääräinen ero maileissa MICHELIN mallistojen ja niiden kilpailijoiden välillä: MICHELIN Pilot Sport 4 vs BRIDGESTONE Potenza S001, CONTINENTAL ContiSportContact 5, DUNLOP Sport Maxx RT, GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric 2, PIRELLI P Zero.

EU-rengasmerkintä- ja teholuokat

Euroopan unioni on EY-asetuksen N:o 1222/2009 alaisesti määrännyt, että kaikkien 1. heinäkuuta 2012 jälkeen valmistettujen auton- ja hyötyajoneuvonrenkaiden on sisällettävä EU-vakiorengasmerkinnät, jotka luokittelevat ne kolmen suorituskykyominaisuuden mukaan:polttoainetehokkuus asteikolla A–G, märkäpito asteikolla A–G ja melupäästö desibeleinä.

Tämä asetus ei koske seuraavia rengastyyppejä: uudelleen pinnoitetut renkaat, ammattikäyttöön tarkoitetut maastorenkaat, kilpa-/urheiluauton renkaat, tietynlaiset renkaat, jotka on suunniteltu parantamaan pitoa, esimerkiksi nastarenkaat, T-tyypin väliaikaisesti käytettävät vararenkaat, ennen vuotta 1990 valmistettujen autojen renkaat, renkaat, joiden suurin sallittu nopeus on 80 km/h, sekä renkaat, joiden vanteen halkaisija on 254 mm tai vähemmän tai 635 mm tai enemmän.
Tämän merkinnän tarkoituksena on toisaalta edistää taloudellista ja ekologista tehokkuutta liikenteessä sekä parantaa liikenneturvallisuutta, ja toisaalta auttaa kuluttajia valitsemaan sopivat renkaat varmistamalla tuotteiden tietty läpinäkyvyysaste.

Tästä huolimatta merkintää on kritisoitu siitä, että se ilmentää vain harvoja ominaisuuksia. Asiantuntijoiden mielestä renkailla on monia muita liikenneturvallisuuden kannalta tärkeitä ja oleellisia ominaisuuksia. Näitä ovat muiden muassa, mutta eivät ainoastaan, vesiliirto-ominaisuudet, ajovakaus, käyttöikä, märkäpidon lisäksi muut ominaisuudet märillä ja kuivilla teillä sekä lumiominaisuudet.
Rengasvalmistajat esittävät, että loppukäyttäjän kannattaa edelleen pitää eri instituutioiden ja alan julkaisujen testituloksia erittäin tärkeänä tiedonlähteenä, koska niissä arvioidaan lukuisia erilaisia renkaiden ominaisuuksia.

PilotSport4 tyre review

Keskiarvo 315 Testitulokset
Pito kuivalla tiellä
Jarrutusominaisuudet kuivalla tiellä
Pito märällä tiellä
Jarrutusominaisuudet märällä tiellä
Pito lumisella tiellä  N/A
Ajomukavuus
Sisäinen melu
Renkaan kuluminen
Polttoaineenkulutus
Ajetut kilometrit 10 519
14.09.2020 kirjoittanut Audi A4
Erinomainen pito ja hiljainen melutaso, vaikka rengaskoko 235/45zr17. Varsinkin hyvä märkäpito yllätti. Rengas on jämäkkä ajaa eikä kovin uraherkkä Voi kyllä suositella!
Katso lisää arvosteluja
Merkki Michelin
Malli Pilot Sport 4
Dimension 275/45 R19 108Y XL NF0
Renkaan leveys 275
Renkaan profiilia 45
Construction type R
Renkaan koko 19
Renkaiden kantavuusluku 108
Nopeusluokka (Y)
With/Without Valve (TT/TL) Rengas vaatii sisärenkaan
Moottoripyörä Ei

Michelin – viemme sinut pidemmälle.

Michelin seuraa uusien tuotteiden kehittelyssä uskollisesti MICHELIN Total Performance -ajatusta, mitä tukevat tiukat standardit koskien renkaille haluttuja suorituskykyominaisuuksia ja niiden optimointia. Tätä ajatustapaa seurataan niin tuotteidemme valmistuksessa kuin moottoriurheilussa. Monet tekniset keksinnöt auttavat meitä vähentämään luontoon, ajajiin ja yrityksiin kohdistuvia rasituksia. MICHELIN-renkaat näyttävät koko potentiaalinsa, mikä on piilossa niiden rungossa, kulutuspintakuvioissa ja muoviyhdisteissä: ne näet tarjoavat erinomaisen pidon, pitkän käyttöiän ja alemman polttoaineenkulutuksen kiitos alhaisen vierintävastuksen.

*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.