Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Tarkista tilauksen tila  

Star Performer Auton renkaat renkaat joukset

Delticomin Star Performer renkaat vuosien kokemuksella

Star Performer renkaat ovat koko Euroopan kattavan Delticom rengasliikkeen yksi huippumerkeistä. Vuosi toisensa perään, nämä renkaat käyvät kaupaksi ja kuskit aina Suonenjoelta Sevillaan ottavat ne mielellään pyöriinsä pyörimään. Valikoimissa on kesärenkaita ja tavallisiakin talvirenkaita lähes jokaisen henkilöauton mittojen mukaan. Hinnat eivät turhaan päätä huimaa, ja laatua on varmasti riittävästi koko rahalle. Matalaprofiiliset UHP renkaat lähtevät matkaan pikkurahalla ja kantokykyäkin on riittävästi niin että kone pysyy tukevasti tiellä vaikka kiloja olisi reilumminkin kuin yleensä.

Osta Star Performer renkaat kätevästi netistä

Rengas Guru on Delticomin Star Performer renkaiden hovikauppa, uusimmat mallit löytyvät varmasti ja hinnat ovat vain niin kohdallaan kuin vain konsernin kaupassa koskaan voisi olla. Meiltä löytyy niin kapeammat 155/65 mallit kuin leveämmät ja reilut 205/45 kokoisetkin huippusarjaan sijoittuvat urheilullisetkin renkaat. Nämä renkaat eivät pienestä hätkähdä, vaan pyörivät pyörimistään keveästi ilman sen kummempaa vierintävastusta.

Nämäkin Star Performer renkaat pysyvät listojen kärjessä vuodesta toiseen

  • Star Performer UHP 1 vannesuojalla kesäiseen ajoon ilman että kustannukset kohoaa turhan korkealle
  • Talvirengasmallistosta SPTS AS nastoilla tai ilman, tuo varmasti tiukkaa pitoa pienempiinkin arkiautoihin
  • Ympärivuotiseen käyttöön SPTS AS kitkarengas kun talvi on leuto ja vähäluminen, ja kesä kestää pitkälle loppusyksyyn

Katso nyt Star Performer mallistosta renkaat reilumpaankin menoon. Delticomin laatua ja lempeitä kustannusrakenteita helposti suoraan Rengas Guru  verkkokaupasta kellon ympäri ja vuodesta toiseen.

Maksutavat

© 2019 by rengas-guru.fi
Tarjouksen Delticom AG