Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Tarkista tilauksen tila  

Semperit Auton renkaat renkaat joukset

Laadukkaat Semperit renkaat sopuhintaan

Semperit renkaat jos jotkin valmistetaan vuosien perinteellä. Osana saksalaista Continental AG rengaskonsernia, Semperit renkaat kelpaavat vielä sinnekin missä moni on jo luovuttanut tai jäänyt paikalleen sutimaan. Semperit renkaissa hinta ei ole hullummasta päästä ja ominaisuudetkin ovat paremmin kuin kohdallaan. Laadun juuret ulottuvat pitkälle Itävalta-Unkarin valtakunnan historiaan, nyt kiinteänä osana Saksan autoteollisuutta. Semperit renkaat saat ostettua Guru Renkaasta helpommin kuin koskaan, valikoimaa on tavallisista talvirenkaista aina SUV-luokan raskaampiin ajoneuvoihin sekä vaikkapa pakettiautoihin tai tilatakseihin sopivissa mitoissa.

Semperit renkaat uudistuvat ja kehittyvät kaudesta toiseen

Rengas Guru verkkokaupasta saat Semperit renkaat samoilla hyvillä hinnoilla ja toimitusehdoilla kuin monet muutkin laaturenkaat. Semperit valikoima kestää kriittistäkin tarkastelua, ja kokoja on laajalla skaalalla aina pienimmistä henkilöautoista alkaen kevyeen tavara- ja henkilöliikenteenkin ajoneuvojen mittaluokkiin saakka. Olipa talvi tai kesä, Semperit renkaista löytyy pitoa, jossei nyt aivan pikkurahalla niin ainakin edullisesti.

Näistäkin syistä uuden Semperit SPEED-GRIP talvirenkaan pidon sanotaan olevan entistäkin parempi

  • Renkaan kulutuspinnan lohkokuvio on uusi ja innovatiivinen
  • Kulutuspinnan lohkokuviota on täydennetty kolmella uniikilla lumirivalla
  • Renkaan ripalinjasto poistaa tehokkaasti veden pois jäiseltäkin tienpinnalta

Osta nyt uudet Semperit renkaat suoraan Rengas Guru verkkokaupasta. Edullisesti laatua saa nyt pikkurahalla, ainakin halvemmasta päästä, kun valitsee omaan ajoneuvoon ja olosuhteisin parhaiten sopivat renkaat niin rehti meno jatkuu kesät talvet.

Maksutavat

© 2019 by rengas-guru.fi
Tarjouksen Delticom AG