Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK

Sava Auton renkaat renkaat joukset

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Sava renkaat ovat osa Goodyear Dunlop -konsernia

Sava renkaat ovat osa perinteikästä Goodyear Dunlop -konsernia, joka omistaa Goodyear Dunlop Sava Tiresin. Sava-renkaat ovatkin edullinen tapa saada Goodyearin tarkan laatuseulan läpäisevät renkaat, joissa on käytetty Goodyearin tekniikkaa. Goodyear Dunlop Sava Tires on saanut alkunsa jo vuonna 1921 ja nykyään sen tehtaat Sloveniassa valmistavat kahdeksan miljoonaa rengasta joka vuosi. Sava-renkaissa yhdistyvät lähes vuosisadan perinteet viimeisimpään tekniikkaan - lopputuloksena hyvälaatuisia halpoja renkaita. Savan renkaita löytyy henkilö-, maasto-, ja pakettiauton lisäksi myös mopoon. Sava eskimo stud on taloudellinen nastarengas. Se toimii todella hyvin rankoissa talven keleissä. Renkaan nastat ovat kuusikulmaiset, tiehen hyvin iskevät lamellit. Näissä renkaissa on materiaalina käytetty silikaattiseosta, joka takaa hyvän suorituskyvyn juuri kylmissä olosuhteissa. Eskimo studit tarjoavat myös muita positiivisia ominaisuuksia talvella ajoon - ne tekevät autosta helposti käsiteltävän ja lisäävät vetokykyä, parantavat jarrutustehoa ja ajomukavuutta. Lisäksi renkaat ovat kestävät.

Sava renkaat löydät rengas-guru.fi:stä. Valikoimasta löytyy muun muassa intensa hp -renkaat, jotka ovat loistava valinta laatutietoiselle autoilijalle, joka ei kuitenkaan halua maksaa renkaistaan liikaa. Renkaiden materiaalina on käytetty aivan erityistä silikaattikumia, joka varmistaa pidon tilanteessa kuin tilanteessa ja lyhentää jarrutusmatkaa sekä märissä että kuivissa olosuhteissa. Pinnan reunat ovat terävät, mikä parantaa osaltaan pito-ominaisuuksia. Nämä kesärenkaat ovat kevyet ja ajaminen on taloudellista. Lisäksi renkaan materiaalin ansiosta ne kuluvat tasaisesti ja kestävät pitkään. Nämä renkaat tarjoavat useampia taloudellisia ja mukavia ajokilometrejä. Goodyear Dunlop Sava Tiresin valikoimassa on useita muitakin huippulaatuisia renkaita. Esimerkiksi Sava perfectat tarjoavat hiljaisia ja taloudellisia kilometrejä. Myös näiden renkaiden hyvät ajo-ominaisuudet säilyvät sekä märällä että kuivalla tiellä. Hanki sinäkin laadukkaat ja edulliset Savan renkaat rengas-guru.fistä. Näillä renkailla voi ajamisesta nauttia pitkään ja edullisesti.

Sava renkaat tarjoavat laadukkaan ja edullisen vaihtoehdon

Rengas-guru.fi tarjoaa muun muassa laadukkaat ja taloudelliset Goodyear Dunlop Sava Tires -renkaat. Valikoimasta löydät sekä kesä- että talvirenkaat Savalta ja sadalta muulta rengasbrändiltä. Rengas guru tekee renkaiden ostamisesta helppoa - sopivat renkaat löytyvät helposti ja kätevästi, toimitus on nopeaa ja lisäksi ilmaista. Renkaat voi tilata myös suoraan yli 300 asiakkuuskumppanille, jotka asentavat renkaat alle kädenkäänteessä.

^