Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Pirelli auton renkaat joukset

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Pirelli renkaat ovat perinteikäs italialainen valinta kesään ja talveen

Italialainen Pirelli on perinteikäs ja kokenut renkaiden valmistaja, sillä yritys on valmistanut renkaita jo vuodesta 1872 lähtien. Pirelli on maailman suurimpien rengasvalmistajien joukossa. Pirelli renkaat ovat myös ajoittain mukana rallin maailmanmestaruussarjassa sekä Formula 1:ssä.

Rengas-guru.fi tarjoaa laajan valikoiman Pirellin renkaita. Talvirenkaista on saatavilla esimerkiksi Snowcontrol-renkaat, joiden interaktiivinen tiilikuvioleikkaus antaa paremman pidon ja jarrutustehon lumisilla pinnoilla. Ice Zero -renkailla on yksinkertaisesti hyvä suorituskyky - nuolimainen kuvio tehostaa pitoa jokaisella pinnalla. Saippaukset renkaan keskellä pidättää lumen. Erityissaippaus poistavat vesikalvon jään pinnasta. Talvirengasvalikoimassa on lisäksi Pirellin Cinturato Winter -renkaat.

Rengas-guru.fi:ssä on helppo etsiä sopivia renkaita useiden eri hakuominaisuuksien perusteella. Älä maksa renkaistasi liikaa, osta halvat ja laadukkaat renkaat helposti osoitteesta rengas guru. Valikoimasta löytyvät renkaat lähes kaikkiin ajoneuvoihin jotka kulkevat pyörillä, autonrenkaista moottoripyöriin ja skoottereihin. Valikoimasta löytyvät myös traktorin renkaat.

Pirelli renkaat ovat huipputurvalliset niin kuivalla kuin sateellakin

Osoitteesta rengas guru löydät muun muassa Pirellin Cinturato P7 -kesärenkaat. Näillä renkailla on pieni vierimisvastus ja alhainen melutaso. Renkailla on hyvä märkäpito - neljä leveää pitkittäisuraa takaavat sen, että turvallisuus on huipussaan jouduttaessa vesiliirtotilanteeseen. Renkaalla on huippuarvot EU –luokituksissa. Cintruratoilla on alhainen melutaso ja ne ovat mukavat ja pitkäikäiset ajossa.

Valikoimasta löytyy lisäksi Pirellin P7-renkaat sekä P Zero Direzionale -renkaat. Rengas-guru.fistä löydät Pirellin lisäksi laajan valikoiman laadukkaita rengasmerkkejä. Verkkokaupasta on helppo valita ja ostaa oikeat renkaat - tuotteilla on silti 30 palautusmahdollisuus.