Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Nokian auton renkaat joukset

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Nokian Renkaat tarjoavat turvallisuutta, ajomukavuutta ja taloudellisuutta

Nokian Renkaat ovat tunnetusti erittäin laadukkaita. Niitä pidetään yksinä maailman parhaimmista renkaista, eikä aivan syyttä. Nokian renkaisiin liitetään turvallisuus. Ne on kehitetty erityisesti äärimmäisiin sääoloihin, joita pohjolasta löytyykin. Sen vuoksi ne ovat omiaan suomalaisten autoihin. Renkaissa yhdistyvät myös suorituskyky ja taloudellisuus. Taloudellisuus tarkoittaa polttoaineen kulutuksen vähenemistä.

Nokian valikoimassa on saatavilla renkaita normaaleihin henkilöautoihin, nelivetoihin, maastureihin ja katumaastureihin, pakettiautoihin, kuorma-autoihin ja raskaaseen kalustoon. Myös esimerkiksi kuorma-auton renkaat ovat todella laadukkaita, ja niitä käytetään paljon ammattikäytössä olevissa kuorma-autoissa. Hakka-renkaat ovat Nokian tunnetuimpia rengasmalleja. Jokainen on varmasti kuullut esimerkiksi sellaisen jo käsitteeksi muodostuneen rengasmerkin kuin hakka blue.

Rengas-guru.fi verkkokaupassa Nokian renkaiden hinta ei päätä huimaa. Nyt voit hankkia ne netissä edulliseen hintaan. Rengas Guru on aina autoilijan asialla. Autoilun ei tarvitse maksaa maltaita, vaan on tärkeää, että jokainen saa laatua kohtuullisella rahalla.

Nokian Renkaat ovat erityisen tunnettuja talvirenkaistaan. Talvirengas voi olla joko kitka- tai nastarengas. Nokian Renkaiden laatuun voi kuitenkin aina luottaa. Ne on suunniteltu Suomen oloissa toimiviksi. Renkaiden kuvio ja urat on suunniteltu niin, että ne toimivat niin sohjossa, lumessa, jäällä kuin kuivallakin tiellä. Renkaita löytyy niin etelämmän leudompiin oloihin kuin pohjoisen arktiseen ilmastoon. Suomessa onkin tärkeää, että renkaat pystyvät sopeutumaan äkkiä muuttuviin olosuhteisiin. Se on todella haastavaa renkaille.

Sen vuoksi Nokian Renkaita on suunniteltu ja hiottu kauan, jotta niistä on varmasti saatu kuluttajien odotuksia vastaavat. Muista myös, että rengas-guru.fi tarjoaa lisäksi vanteet, jotka sopivat sekä talvi- että kesärenkaisiin. Vanteita saa myös valmiiksi renkaisiin asennettuna, jolloin renkaiden asentamisesta tulee huomattavasti helpompaa. Voit siis ostaa joko pelkät renkaat tai renkaat vanteineen. Jokaiseen kulkupeliin löydät varmasti sopivat laajasta valikoimastamme.

Nokian Renkaat kertovat tunnetusti todella korkeasta laadusta

Rengas-guru.fi on todella laajan valikoiman rengasliike netissä. Sen valikoimasta löytyy sata eri rengasvalmistajaa ja 25 000 rengasprofiilia. Tällaisesta joukosta löytyy kaikkiin ajoneuvoihin sopivat renkaat. Ostaja saa myös nopean ja ilmaisen toimituksen sekä 30 päivän palautusoikeuden, mikäli tuotteet eivät jostain syystä sopisikaan omaan autoon.