Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Maxxis Auton renkaat renkaat joukset

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Maxxis renkaat ovat maailmankuuluja ja niitä löytyy lähes kaikkiin menopeleihin

Maxxis renkaat ovat maailmankuuluja, eikä vähiten siksi, että Maxxiksen renkaita saa useimpiin ajateltavissa oleviin ajopeleihin. Maxxis on perustettu vuonna 1967 Taiwanissa ja sen menestystarina sai alkunsa polkupyörän renkaista. Tällä hetkellä yritys onkin maailman suurin juuri polkupyöränrenkaiden valmistajana. Yrityksen toiminta on kuitenkin laajentunut loistavien tuotteidensa ja ensiluokkaisen asiakaspalvelunsa vuoksi. Yrityksen mottona on elinikäisten asiakkaiden hankkiminen - eikä sitä lupausta pidetä huonolla laadulla tai palvelulla. Halutessasi halvat, mutta huippulaatuiset renkaat lähes mihin tahansa ajoneuvoon, osta sopivat Maxxikselta. Edulliset renkaat löytyvät myös vaikkapa mönkijään. Maxxis-renkaat käyvät läpi tarkat testaukset ennen kuin pääsevät markkinoille. Ne testataan sekä yrityksen omissa testeissä että maailman johtavissa rengastestikeskuksissa. Maxxis tarjoaa voittoisat renkaat sekä kisoihin että jokapäiväiseen elämään, olipa kulkupelisi polkupyörä, moottoripyörä, henkilöauto, neliveto, maasturi, kevyt kuorma-auto, kuorma-auto, bussi, rata-auto, teollisuuskulkuneuvo tai traileri.

Maxxis renkaat tarjoavat huippulaatua maailmankuululta rengasvalmistajalta, jonka kasvu varsinkin viime vuosina on ollut huimaa. Esimerkiksi Maxxis MA-P1 -renkaat tarjoavat loistavaa suorituskykyä, käsiteltävyyttä ja turvallisuutta. Renkaat tottelevat ohjausta uskomattoman hyvin ja ovat ajossa vakaat. Nämä renkaat on suunniteltu ajatellen huippuluokan ajomukavuutta - jota osaltaan lisää renkaiden hiljaisuus. Maxxis valmistaa myös laadukkaat renkaat talveen. Jos tähtäimessä on ensiluokkaiset nastarenkaat, tutustu MA-P1 Presa SUV SS-01 renkaisiin, jotka on suunniteltu niin, että renkaiden pito ja käsiteltävyys on ensiluokkainen juuri vaikeissa lumisissa olosuhteissa. Pintakuviointi varmistaa lumen poistumisen renkaan pinnalta ja takaa näin jatkuvan pidon. Saha-laitaiset kuvioinnit parantavat pitoa entisestään. Renkaat ovat kuitenkin ajossa hiljaiset ja tarjoavat samaa loistavaa ajomukavuutta kuin kesärenkaatkin. Maxxis tarjoaa lisäksi huippurenkaat myös kuorma-auton tai esimerkiksi ammatti-ajoon tarkoitettujen ajoneuvojen, kuten bussien alle. Tutustu laajaan valikoimaan rengas-guru.fi *ssä ja hanki itsellesi laaturenkaat.

Maxxis renkaat valmistaa laadustaan ja palvelustaan kuuluisa yritys

Rengas-guru.fi tarjoaa valikoimassaan niin laadustaan ja asiakaspalvelustaan tunnetun  Maxxis-brändin kuin sadan muunkin rengasvalmistajan tuotteet. Renkaista löytyy yli 25 000 erilaista profiilia. Hanki kätevästi Maxxis-renkaat ja muut laaturenkaat rengas-guru.fi *stä. Tilaaminen on helppoa, toimitus nopeaa ja ilmaista. Lisäksi tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Renkaat voi tilata myös suoraan jollekin yli 300 kumppanistamme. Mikä olisikaan helpompi tapa saada uudet, loistoluokan renkaat alle kulkupeliisi, olipa se sitten auto, moottoripyörä tai jokin muu menopeli.