Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Kumho Auton renkaat renkaat joukset

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Kumho renkaat niin henkilöautoihin kuin raskaaseen kalustoon

Kumho renkaat ovat hinta-laatu-suhteeltaan todella hyviä. Kumho valmistaa renkaita niin henkilöautoihin, pakettiautoihin kuin raskaaseen kalustoonkin. Renkaiden tyyppejä ovat kesärenkaat, kitkarenkaat, nastarenkaat, ohjaavat ja vetävät renkaat. Saatavana on useata eri leveyttä, profiilia ja tuumakokoa. Rengas-guru.fi on rengasasiantuntijasi netissä, ja meillä eivät renkaiden hinnat paljon päätä huimaa. Kumho-renkaat ovat muutenkin tunnetusti edullisia, mutta halpa hinta ei suinkaan tarkoita sitä, että laadusta olisi tingitty. Kumholla on runsaasti eri kokoisia renkaita erilaisiin ajoneuvoihin. Ensimmäinen numero kertoo leveydestä, toinen profiilista ja kirjain ja numero tuumakoosta. Kumhon valikoima on laaja. Sieltä löytyy monen eri profiilin, tuuman ja leveyden rengasta. Kumhon renkaissa on panostettu ajomukavuuteen, taloudellisuuteen ja renkaiden pintakuvioihin. Nykyisin kaikki rengasmallit ovat hyviä vaihtelevissakin olosuhteissa, joita pohjolassa riittää. Kumhon rengas sopii siis loistavasti Suomen säihinkin. Nyt saat Kumhon tuotteet edullisesti netin kattavasta rengasliikkeestä rengas-guru.fi.

Kumho renkaat ovat nousseet suosituiksi Suomessa. Niitä alkaa olla yhä useammassa autossa, ja ne ovatkin nousseet tunnettujen merkkien, kuten Hankook, Michelin ja Nokian Renkaat, rinnalle. Kumholta löytyy laaja valikoima erilaisia renkaita eri tarkoituksiin. Ammattikäyttöisiin ajoneuvoihin löytyy raskaan kaluston renkaita. Tavallisiin autoihin, maastureihin ja katumaastureihin löytyy niin talvi- kuin kesärenkaita. Talvirenkaita on saatavilla joko kitkarenkaina tai nastarenkaina. Kumholla on myös renkaita, joita voi käyttää koko vuoden ympäri. Tämä helpottaa siinäkin mielessä, että renkaita ei tarvitse alkaa vaihtamaan muutamaa kertaa vuodessa, varsinkin jos talvisäät ovat poikkeuksellisen leutoja. Kumhon renkaista kannattaa tutustua esimerkiksi Kumho wi31 -malliin. Kyseiset renkaat pystyvät vastaamaan monenlaiseen keliin, joten ne sopivat loistavasti suomalaisille autoilijoille. Rengas-guru.fi on ottanut laajan valikoiman Kumhon renkaita myyntiin. Niiden voidaan sanoa olevan erittäin hyviä hinta-laatu-suhteeltaan. Harva samaa hintaluokkaa oleva rengas pystyy tarjoamaan vastaavia ominaisuuksia.

Kumho renkaat saat nyt edulliseen hintaan osoitteesta rengas-guru.fi

Rengas-guru.fi on netin rengasliike, joka tarjoaa todella kattavan valikoiman huippumerkkien laaturenkaita. Rengasliikkeestä voit valita sadan eri valmistajan ja 25 000 rengasprofiilin joukosta. Kaiken tämän lisäksi ostaja saa myös nopean ja ilmaisen toimituksen sekä 30 päivän palautusoikeuden. Tällä voidaan taata asiakkaiden maksimaalinen tyytyväisyys.