Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Tarkista tilauksen tila  

Kleber auton renkaat joukset

Kleber renkaat olivat alusta asti suunnannäyttäjänä rengasalalla

Kleber renkaat ovat saaneet alkunsa Ranskassa, jossa amerikkalainen BFGoodrich teki renkaita ja muita kumitarvikkeita jo 1900-luvun alussa. Tehtaan muuttaessa toisen maailmansodan jälkeen Colombesin kaupungista Pariisiin sen toimisto perustettiin Kleber-kadulle. Siteet amerikkalaiseen firmaan olivat enää nimelliset ja yrityksen nimeksi tulikin Kleber-Colombes.

Heti alkuvuosista lähtien Kleberin renkaat olivat käänteentekevät - yrityksen ensimmäiset talvirenkaat eli "valkoiset karhut" olivat äärettömän suosittuja varsinkin kuljetusyritysten autoissa. Kleber esitteli toisenkin mullistavan keksinnön 1951. Paris Motor Show:ssa julkaistuissa renkaissa ilma oli kammiossa, minkä ansiosta ne kestivät vaikka naulaan ajon menemättä kuitenkaan puhki.

Vuonna 1991 vaihtoi omistajaa ja on vielä nykyäänkin Michelinin omistuksessa. Kleberin renkaissa hinta ja laatu kohtaavat hyvin. Rengas on saanut myös erinomaisia arvioita testi *tilanteissa. Jo alkuvuosina menestystä niittäneet talvirenkaat saavat edelleen hyviä arvioita. Erityisesti Kleberin nastarenkaat ovat saaneet positiivista huomiota lyhyestä jarrutusmatkasta ja pidosta lumisilla ja polanteisilla teillä.

Kleber renkaat ovat ranskalaista taattua laatua - nykyään Michelinin omistuksessa

Kleberin Krisalp talvirenkaat ovat pärjänneet hyvin erityisesti jarrutustesteissä. Nämä ranskalaiset renkaat, olivatpa ne sitten kesä-, talvi- tai nastarenkaat, ovat tunnetusti korkealaatuiset, mutta myös edulliset. Osta nämä tai muut valitsemasi renkaat helposti ja nopeasti rengas-guru.fi verkkokaupasta.

Renkaisiin tutustuminen käy kätevästi ja oikean koon ja profiilin löytäminen on helppoa. Rengas gurussä toimitus on ilmaista ja tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Lisäksi renkaat voi tilata suoraan haluamalleen asennuskumppanille, joita löytyy yli 300. Tee tällä kertaa renkaiden ostamisesta helppoa - ja hanki samalla rahalla kerrankin vähän paremman luokan renkaat allesi. Rengas-guru.fi *stä laaturenkaat saa edullisesti ja vaivattomasti.

Maksutavat

© 2019 by rengas-guru.fi
Tarjouksen Delticom AG