Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Tarkista tilauksen tila  

Kelly Auton renkaat renkaat joukset

Ketterästi Kelly renkaat koettelevat kylmiäkin kelejä

Kelly renkaat ovat suuresta maailmasta, Pohjois-Amerikasta asti, tarjolla nyt pohjoisen Euroopankin teille ja tarpeisiin. Giga Rengas tuo renkaat maailman ääristä ja laittaa kaikki vierekkäin selkeään riviin ja ryhdikkäästi olemaan. Kelly renkailla on aivan erityinen asema historian lehdillä ja voittokulku jatkuu vuodesta toiseen – nyt maailman mittapuussa ja osana Goodyear konsernia. Näin pienet rengasmerkit yhdistyvät osaksi suurempaa konsernia, ja kuin aivan huomaamatta on koko maailma otettu haltuun ja sitten on hyvä olla kun rengasta on tarjolla joka niemessä ja notkossa. Ilman renkaita pyörät tuskin pysyvät pyörimässä ja Kelly renkailla meno on varmasti mukavaa ja pehmeääkin niin että kelpaa kaasutella kunnolla.

Kelly renkaat henkilöautoihin ja kevyempiin maastureihin

Giga Rengas myy Kelly renkaat reilulla kädellä sinne missä tarvitaan edullista pitoa ja pehmeää kyytiä. Tavalliset henkilöauton renkaat ovat saatavilla lähes koossa kuin koossa, mutta onpa valikoimissa myös muutama isomman SUV- tai maasturiluokan auton mittojen mukaan valmistettava rengaskin. Näin voi olla varma, että perhe tai toimisto, tai muu kulkuväline, kunhan kohtuullisen puitteissa pysytään, saa Kelly renkaiden valikoimista helposti uudet renkaat alleen ilman sen kummempaa hakemista tai ihmettelyä.

Nämäkin Kelly renkaat kestävät tavallista pidempään

  • Kelly EDGE HP™ laadukas kesärengas, jonka epäsymmetrinen kulutuspintakuviointi takaa hyvän ajotuntuman vaikka vettäkin tulisi reilummin ja vauhtia olisi
  • Kelly Snowtrakker ST/2 kestävä talvirengas vaativiinkin lumiolosuhteisiin, nastoilla tai ilman
  • Kelly Safari TSR, eli kiviselläkin tai soraisella päällystämättömällä tiellä ajeluun kesät talvet

Nyt saat hankittua uudet Kelly renkaat helposti suoraan Rengas Guru  verkkokaupasta ilman sen kummempaa ihmettelyä. Muutamalla hiiren huitaisulla on tilaus lähtenyt matkaan ja reitti on selvä pitkälle eteenpäin.

Maksutavat

© 2019 by rengas-guru.fi
Tarjouksen Delticom AG