Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Goodyear auton renkaat joukset

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Goodyear renkaat ovat ennenkaikkea turvalliset kelillä kuin kelillä

Goodyear renkaat on valmistettu vain yksi päämäärä mielessä - turvallisuus. Yli sadan vuoden kehitystyö takaa sen, että renkaiden innovoinnissa on käytetty hyväksi kaikki se tieto, mitä matkan varrella on kertynyt. Esimerkiksi rengas-guru.fi *n valikoimasta löytyvissä Goodyearin UltraGrip Ice Arctic -talvirenkaissa on uusi UltraGrip Performance -pinta, joka lyhentää jarrutusmatkaa lumessa jopa 3 % tavalliseen pintaan verrattuna. Renkaan suorituskyky erityisesti syvässä lumessa on erinomainen. Renkaan pinnan leveät urat auttavat veden ja loskan poiskulkeutumista.

Rengas saa näin suuremman kosketuspinnan jäähän. Urien reunat ovat sahalaitaiset. Ne on nimenomaan suunniteltu antamaan paremman pidon ja suorituskyvyn syvässäkin lumessa. Tutustu valikoimaan osoitteessa rengas-guru.fi. Huomaat, miten yhdessä paikassa yhdistyy helppo ostaminen, laaja valikoima ja edullinen hinta.

Valikoimasta löytyy kaikki tarvittava, olipa kyseessä sitten henkilö-, maasto- tai pakettiauton tai hyötyajoneuvon, kuten traktorin renkaat. Valikoimasta löytyy myös oikeat valinnat kaksipyöräisiin menopeleihin.

Goodyear renkaat hyödyntävät huipputeknologiaa esimerkiksi pintamateriaalissa ja nastoissa

Rengas-guru.fi tarjoaa uusimpia innovaatioita talvirenkaissaan, joka tekee renkaista huipputurvalliset. UltraGrip Ice Arctic -renkaan urat ovat v-kirjaimen muodossa. Näiden ja lamellien yhdistelmä lisää pitoa ja kitkaa, joka vähentää pysähtymiseen tarvittavaa matkaa. Myös renkaiden nastoissa on hyödynnetty uusinta teknologiaa.

Nastojen muotoilu on uusinta uutta ja liitoksen rakenne auttaa nastoja suuntautumaan oikein ja pitämään erityisen hyvin jäällä. GoodYearin UltraGrip Ice + kitkarenkaat ovat myös vertaansa vailla. Niiden ActiveGrip -tekniikan on todettu testeissä lyhentävän jarrutusmatkaa ja parantavan pitoa. Guru-renkaasta saat myös esimerkiksi Goodyearin EfficientGrip -kesärenkaat, joissa on hyödynnetty samaa pintatekniikkaa kuin talvirenkaissa.

Renkaat pysähtyvät nopeasti myös märällä pinnalla, ovat pitkäikäiset ja säästävät polttoainetta. Guru-renkaan valikoimasta löytyy myös edulliset vanteet renkaisiisi.