Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK

Goodride auton renkaat joukset

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Goodride renkailla kohti maita ja mantuja

Rengas-guru.fi osaa auton renkaat kuin tuosta vain. Tietääpä se myös miten lisää renkaita tehdään tai silkkitie toimii. Etelä-Kiinan valtavista tehtaista, monituhatvuotisista miljoonakaupungeista Euroopankin autoilijat saavat nauttia osansa. Riittää rengasta tehtaista laivakaupalla, kontti toisensa perään seilaa pitkin valtameriä kohti Rotterdamin satamaa, Hannoveria ja Helsingin Vuosaaren satamaa. Mutta meneepä jokin paatti Viipuriinkin saakka, oli niin tai näin, ei kesärenkaita koskaan ole liikaa vaan aina tarvitaan renkaita lisää.

Laivasta Goodride renkaat lahdataan kontti kerrallaan kohti Giga Renkaan varastoja ja suoraan asiakkaiden iloksi. Kiinan suurin ja maailmankin mittapuussa kymmenen kärjessä historiaa tekevä Hangzhou Zhongce kumi- ja rengasyhtiö niittää mainetta ja kunniaa maailmalla. Rengasmerkkejä on mistä valita, Goodride kesärenkaat etunenässä näyttää mitä tulossa on. On urbaania kaupunkirengasta, huipputehokasta sporttista ja kylvötöihinkin sopivaa karheampaa kumia.

Auton renkaat ja tiukat kurvit

Kiinassa jos jossain riittää lääniä ja maisemaa. Vuosituhansien historia ja kulttuuriperinteet saavat renkaat kehittymään. Renkaan kehittyminen oli nopeampaa mitä ehkä oli lupa ensin olettaa. Valtavan maan vuoristot, solat ja uomat, saaret ja alangot kaikki kutsuu kärryä jos jonkinlaista seikkailemaan ja etenemään rohkeasti kuin gaselli kohti leijonia ja loputtomia kiinalaisia kujia.

Näistä olosuhteista syntyy Goodride renkaat, niin kesärenkaat kuin myös talvisään renkaat. Kaupungissa henkilöauto kiitää toimistolta kotiin ja perheen rientoihin, siinä missä hieman isompi katumaasturi painelee kohti maaseutua ja hedelmällisiä seutuja. Eipä aikaakaan kun bussikin huristaa pitkin miljoonakaupungin katuja ja pellot täyttyy kylvökoneista. On kohta elokuu, ja Goodride renkaat pitää kaikki pyörät pyörimässä.

Nämä ovat Goodride renkaiden kohderyhmiä

  • Henkilöautot
  • Katumaasturit ja SUV-luokan reilummat menopelit
  • Rekat, kuorma-autot ja bussitkin
  • Sekä maastoautot että maatalouskoneet

Tuskin liene rengasta jota ei rengas-guru.fi verkkokaupassa kaupan ole. Oivat ovat renkaat, mutta oikea rengas vain tarvitaan. Asiakkaat kautta Euroopan odottavat innoissaan, että uudet Goodride renkaat tulee taas tarjolle, että pääsevät taas polkemana pitkin pitkiä ja kapeita kujia.

^