Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Firestone auton renkaat joukset

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Firestone renkaat ovat suosittuja kilparadoilla ja niiden ulkopuolella

Firestone on valmistanut renkaita yli 100 vuoden ajan ja saanut sinä aikana suuren suosion sekä kilparadoilla että niiden ulkopuolella. Nykyään amerikkalainen yhtiö on edelläkävijä muun muassa päästöjen vähentämisessä sekä tuotteiden elinkaaren pidentämisessä.

Keskihintaisten talvirenkaiden huippua edustaa Firestonen Winterhawk 3, jotka tarjoavat loistavaa pitoa jäällä, lumella sekä märällä. Winterhawk 3 on paranneltu versio Firestonen edellisestä mallista Winterhawk 2 Evosta. Uuden mallin renkaat ovat esimerkiksi 30 % kestävämmät ja tarjoavat vielä parempaa pitoa, kuin Winterhawk 2 Evo -malli.

Osoitteesta giga-rengas.fi löydät Firestone renkaat moniin tarpeisiin. Winterhawk 3 -mallin kehitetty pintakuviointi ja urasyvyys sekä renkaiden korkealaatuinen valmistusmateriaali NanoPro-Tech™ teknologialla paranneltuna pitävät renkaat joustavina hyvin kylmissäkin lämpötiloissa. Tuloksena on 9 % parempi suorituskyky kaikenlaisissa talviolosuhteissa.

Kun haluat löytää tarvitsemasi tuotteet yhdestä paikasta, joka on sekä edullinen että luotettava, osta renkaasi rengas-guru.fi *stä. Valikoimassa on renkaita laidasta laitaan, onpa ajoneuvosi sitten tavallinen henkilöauto, kaksipyöräinen menopeli tai hyötyajoneuvo, kuten traktori tai muu maatalousajoneuvo.

Firestone renkaat tarjoavat hyvää suorituskykyä kesällä ja talvella

Rengas-guru.fi tarjoaa valikoimassaan laadukkaat talvirenkaat sekä kesärenkaat. Kesärengas -malleista esimerkiksi Multihawk 3 tarjoaa tasapainoista suorituskykyä, loistavaa ohjaustarkkuutta ja hiljaista ajomukavuutta. Renkaiden keskiosa on jäykempi kuin ennen, mikä parantaa jarrutuksen tehoa ja lisää kestävyyttä. Veden poiskulkeutumista on kehitetty ja näin vähennetty vesiliirron riskiä.

Myös Firehawk-malli tarjoaa suorituskykyiset renkaat, jotka on suunniteltu hyödyntäen Firestonen pitkää kokemusta kilparenkaiden kehittelystä. Renkaat käyttäytyvät hyvin käännöksissä ja jarrutuksissa, sekä kuivalla että märällä kelillä. Giga-renkaasta löydät nämä huippulaadukkaat kesärenkaat edullisesti. Lisäksi toimitus on ilmainen ja tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus.