Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK

Falken auton renkaat joukset

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Falken Renkaat laittavat vanhankin sykkimään

Rengas Guru verkkokauppa on pullollaan kaikkea. On kesärenkaat, nastarenkaat, kitkarenkaat, vanteet ja muut auton renkaat lähes jokaiseen tiehen ja menopeliin. Olkoonpa sitten kaupungin kauppakassi, suurempi katumaasturi tai musta edustusauto, Falken renkaat laittaa menemiseen uutta pontta ja puhtia.

Aasian valtavista miljoonakaupungista ja vaativistakin olosuhteista maailmalle ponnistavat renkaat ovat esimerkkinä ja tuovat myös lisää laadukkaita renkaita, että Eurooppalaisellakin autoilijalla on ilo huristella pitkin maita ja mantuja. Renkaita tarvitaan kun ihmiset liikkuu Tokiossa ja Kobessa, Turussa ja Toijalassa. Tunnetaanpa Falken renkaat siinä missä Michelin ja Nokian kitkarenkaat, kesärenkaat, nastarenkaat ja talvirenkaat maailmalla.

Sumimoto konserni ja Falken renkaat

Falken talvirenkaat syntyvät vuosikymmenten pitkällä perinteellä kuin tuosta vaan. Sumimoto konsernin osana kaikki Falken renkaaat kehittyvät vuosi toisensa perään. Kesärenkaat tuovat lisää kitkaa ja pitoa.

Falken renkaat ottavat maailmasta opikseen, kaikki autourheilutapahtumat syöttävät uutta tutkimustietoa ja kokemuksia, jotka sitten Falken renkailla on ilo jalostaa tuotteiksi. Japanilaisella sitkeydellä ja näkemyksellä on paikkansa, kun Sumimoto konserni kurottaa mailmalle. Jo viime vuosituhannelta Sumimoto on pitänyt pesäänsä niin Kaliforniassa kuin Kobessakin. Todellinen maailmankaupan ja autoilun asiantuntija tuo nyt Falken renkaansa myös Euroopan vaativillekin teille.

Näistä syistä Falken renkaan maine ei ole huhupuhetta

  • Nämä renkaat lisää auton tyyliä, siinä missä Michelin tai Nokian renkaat tekisi
  • Falken renkaat ovat suosittuja kautta maailman

Rengas-guru.fi verkkokaupasta löydät renkaan kuin renkaan, meillä on rengas jokaiselle teille. Auton renkaat ja vanteet varmistaa, että talous kasvaa ja kulttuuri kukoistaa eikä menestyksellä ole rajaa. Japanilaisella hienotunteisuudella suunnitellut Falken renkaat ovat idän ja lännen yhdistävä tekijä. Hyvät laaturenkaat laittaa Euroopankin sotaisille teille pehmeää menoa ja ottaa kurvit kunnolla kumartaen.