Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Cooper auton renkaat joukset

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Laadukkuutta ja edullisuutta Yhdysvalloista tuovat Cooper renkaat

Yhdysvalloissa toimiva Cooper renkaat eli Cooper Tire & Rubber Company on vähemmän tunnettu rengasmerkki Suomessa. Yritys on kuitenkin Atlantin tuolla puolen arvostettu ja suuri toimija rengasmarkkinoilla. Cooper on perustettu 1914 ja laajentunut pikku hiljaa. Menestystä on saatu aikaan keskittymällä laatuun ja tuotekehitykseen. Kuluttajat, jotka tarvitsevat renkaita maastoajoon tai koviin talviolosuhteisiin, arvostavat Cooperin renkaita.

Kun Cooper Tires vuonna 1997 hankki omistukseensa brittiläisen Avon -rengasyrityksen, alkoi myös Euroopan valloitus toden teolla. Nykyään Cooper on New Yorkin pörssin listoilla oleva yritys, jonka liikevaihto pari vuotta sitten oli 1.4 miljardia dollaria. Työntekijöitä yrityksellä on liki 10.000, joten mistään pienestä pajasta ei suinkaan ole kyse.

Rengas-guru.fi sivulta saat myös Cooperin renkaita, ja näitä halpoja renkaita kannattaakin katsella, kun renkaiden hankinta on ajankohtainen. Katso mallistomme verkossa ja muista, että Guru-rengas on luotettava maahantuoja.

Cooper renkaat ovat esimerkki laadusta huokealla hinnalla

Cooper on Yhdysvalloissa arvostettu rengasalan yritys, jonka tuotteet ovat hyviksi todettuja myös Euroopassa. Etenkin maastoautoihin ja talven koviin keleihin renkaita valmistava Cooper Tires panostaa paljon tuotekehitykseen ja renkaiden kestävyyteen. Hankittuaan omistukseensa brittiläisen Avon -yrityksen on Cooperin kasvu pyrähtänyt käyntiin ja rengasvalikoima laajentunut entisestään.

Rengas-guru.fi tarjoaa Cooperin renkaita, joista esimerkiksi Zeon -sarja on katumaastureille tarkoitettu ja ajo-ominaisuuksiltaan Suomi olosuhteisiin erinomainen rengas. Henkilöautoon kannattaa valita CS-sarjan renkaat, jotka ovat kestäviä, turvallisia ja laadukkaita renkaita. Valitse omasi netistä, ja tee loistavat sekä pitkäikäiset kaupat!