Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK

Bridgestone auton renkaat joukset

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Bridgestone renkaat ovat oikea valinta kaikkiin pyörillä kulkeviin laitteisiin

Jos renkaat ovat vähänkään tuttuja, mieleen tulee nimi Bridgestone. Tämä japanilainen rengasvalmistaja on maailman suurin ja useilla mittapuilla myös tunnetuin. Japanilainen Shojiro Ishibash perusti vuonna 1931 tehtaan ja aloitti renkaiden valmistuksen. Tiedätkö muuten, että perustajan nimi tarkoittaa Japanissa siltakiveä - siis englanniksi Bridgestone? Maailman suurimmaksi alallaan ei tulla sattumalta. Se vaatii työtä, laadun kehittämistä ja asiakkaiden luottamuksen saavuttamista.

Bridgestone renkaat ovat tämän maineen ansainneet. Tehdas valmistaakin renkaita oikeastaan kaikkeen, mikä liikkuu kumipyörillä. Tämän valmistajan logon ja nimen voit löytää auton renkaiden lisäksi myös renkaista jotka on asennettu moottoripyöriin, rekkoihin, leikkupuimureihin tai vaikka tai kaivoksilla käytettävän maansiirtokoneena toimivan kuorma-auton alle.

Bridgestone on myös toimittanut useita vuosia renkaat kaikkien tallien F1 -autoille. Suurimman valmistajan laadulla tekemät renkaat voivat olla myös halpoja. Tämän näet kun katselet Bridgestonen tuotteita Guru-renkaan verkossa!

Tunnetut Bridgestone renkaat autoosi tai moottoripyörääsi saat Guru-renkaasta!

Bridgestonen tunnetut ja ajomukavuudeltaan luotettavat renkaat toimittaa edullisesti rengas-guru.fi. Jos etsit auton tai moottoripyörän renkaita, liity sinäkin maailman suurimman valmistajan tiimiin hankkimalla aidot Bridgestonen renkaat. Aidot Bridgestonet antavat turvaa niin hyvillä kuin huonoillakin keleillä. Valinnan varaa mallistossa riittää, sillä Bridgestone tekee sekä kesärenkaita että talvirenkaita, nastoilla tai kitkarenkaina.

Valmistajana Bridgestone on testimenestyjä monen eri autoalan lehden testeissä vuodesta toiseen. Renkaita on eri testeissä kuvattu esimerkiksi luotettaviksi ja käyttäytymiseltään loogisiksi, tasavahvoiksi renkaiksi. Katso edullinen hinnoittelu guru-renkaan netistä ja tee tilauksesi jo saman tien helposti ja nopeasti.

^