Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila

Barum auton renkaat joukset

Erittäin helppo tilata
Icons-a
Valitse koko
Icons-b
Valitse rengas
Icons-c
Tilaa

Barum renkaat hämmästyttävät laajalla kesä- ja talvirenkaiden valikoimallaan

Barum renkaat voivat olla vielä tuntemattomat joillekin autoilijoille. Barum valmistaa niin kesä- kuin talvirenkaita. Talvirenkaat on satavana nastoilla tai kitkarenkaina. Barumilta saa myös ympärivuotisia renkaita. Kaikkia renkaita saa useissa eri leveyksissä, tuumakokoina ja profiileina.

Barumin valmistamista renkaista tunnetuimpia lienevät renkaat Bravuris 3HM. Niissä yhdistyy taloudellisuus, turvallisuus ja ajettavuus. Alhainen melutaso takaa sen, että pitkien matkojenkin ajaminen on miellyttävää. Taloudellisissa Barumin renkaissa on kiinnitetty huomiota muun muassa vierintävastukseen, joka pienentää polttoaineen kulutusta.

Barumin renkaiden on osoitettu olevan turvallisia. Niiden pito märälläkään tien pinnalla ei ole ongelma. Myös sohjossa, lumessa ja jäällä ajaminen onnistuu vaivatta. Renkaiden voidaan odottaa pystyvän siis mukautumaan Suomen vaihteleviin sääoloihin, mikä on erittäin tärkeää. Nyt saat halvat ja laadukkaat Barumin tuotteet guru-renkaasta. Autoilun ei tarvitse maksaa turhan paljon.

Barum renkaat sopivat kaikenlaisiin henkilö- ja urheiluautoihin

Rengas-guru.fi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia renkaita ja vanteita. Valikoimasta löytyy sata rengasvalmistajaa ja 25 000 profiilia. Renkaita on saatavana niin henkilöautoon, maasturiin, katumaasturiin, kuorma-autoon kuin traktoriin. Valikoimasta on saatavilla niin nastarenkaat, kitkarenkaat, kesärenkaat kuin ympärivuotiset renkaat. Ostaja saa myös nopean ja ilmaisen toimituksen.

Renkaat ja vanteet voi tilata suoraan jollekin yhteistyökumppaneista, jotka voivat asentaa renkaat ja vanteet suoraan autoon. Näitä yhteistyökumppaneita on yli 300, joten valinnanvaraa löytyy. Osta siis edulliset renkaat ja säästä autoilun kuluissa, jotka voivat muutoin nousta yllättävän korkeiksi.