Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Tarkista tilauksen tila  

Avon auton renkaat joukset

Avon renkaat ovat sekä ammattilais- että amatöörikuskien suosiossa

Avon renkaat ovat tae korkeasta laadusta. Näitä englantilaisia renkaita on valmistettu jo pitkälti yli sata vuotta ja ne ovat sekä ammattilaisten että tavallisten autoilijoiden suosiossa. Avonilta löytyy sopivat renkaat autoon, moottoripyörä *än, pakettiautoon tai trailereihin. Yritys on vakuuttanut sekä arkipäivän autoilijat että kilparatojen kuluttajat ylivertaisuudestaan. Sen renkaita käytetään niin kilpa-autoissa kuin moottoripyörissäkin.

Osta rengas-guru.fi *stä Avonin halvat laaturenkaat. Avonin renkaissa yhdistyy pitkä renkaiden valmistuskokemus uusimpaan teknologiaan ja suunnittelutaitoon. Nykyään yrityksen omistaa Cooper Tire & Rubber Company. Avonilta löytyy sopivat renkaat lähes jokaiseen autoon tai kaksipyöräiseen.

Esimerkiksi Avon ZT5 -mallissa on panostettu laajaan valikoimaan, joista löytyy sopiva koko erityisesti henkilöautoihin. Mallin renkaat ovat erityisen hiljaiset ja pintakuvioinnin ansiosta ne ovat turvalliset ja toimivat myös sateella. Lisäksi ZT5 vastaa hyvin ohjaukseen. Tutustu Avonin renkaisiin rengas-guru.fi *ssä ja löydä omat suosikkisi.

Avon renkaat tarjoavat sopivat niin autoihin kuin kaksipyöräisiinkin

Rengas-guru.fi tarjoaa valikoimassaan Avonin ja yli 100 muun huippubrändin renkaat. Avon on kilpa-ajajien suosikkimerkki, mutta rengas tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita renkaita myös jokapäiväiseen käyttöön. Esimerkiksi Avonin Speedmaster on klassinen ja suosittu moottoripyörän rengasmalli. Joitakin Avonin rengasmalleja, kuten VP2:sta, voidaan sujuvasti käyttää normaalin ajon lisäksi myös radalla. Renkaisiin tutustuminen ja oikean koon etsiminen on helppoa.

Ostamisen helppouden lisäksi tilauksilla on ilmainen toimitus ja 30 päivän palautusoikeus. Voit käyttää myös jotakin yli 300 asennuskumppanistamme ja tilata renkaat vaikka suoraan asennuspaikkaan. Kätevä ja nopea tapa hankkia laaturenkaat!

Maksutavat

© 2019 by rengas-guru.fi
Tarjouksen Delticom AG