Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Tarkista tilauksen tila  

Autogrip Auton renkaat renkaat joukset

Arvokkaat Autogrip renkaat osana Fullrun konsernia

Kun alla on Autogrip renkaat voi olla varma siitä että kyyti on hyvää ja kustannuksiakin on säästynyt sopivasti. Kiinalaisen Fullrun rengaskonsernin osana Autogrip renkaat käyvät sopivasti Euroopankin teille ja toreille. Monet Fullrun konsernin Autogrip renkaista ovat saaneet EU-rengasmerkinnän, joten varmasti riittää vertailukelpoisia renkaita mistä valita. Fullrun tehtaat sijaitsevat Qingdao maakunnassa Kiinan itäisellä rannikolla. Fullrun rengastehtailla on historiaa jo reilusti yli kymmenen vuotta ja vientiteollisuus on osoittautunut jo toimivaksi, liikevaihtoakin kertyy satojen miljoonien US-dollarien arvosta vuositasolla. Siinä on muutamakin rengas toimitettu Euroopankin markkinoille.

Osta nyt Autogrip renkaat kätevästi netistä

Giga Rengas on asiantuntija mitä tulee renkaisiin ja autoteollisuuteen yleensä. Listalla on Autogrip renkaat siinä missä monet muut, ja paremmaksi vain menee kun uusia renkaita syötetään sisään tietokantaan tämän tästä. Autogrip renkaat ovat edullista laatua pohjoisen Euroopan tarpeisiin, ja kun on EU-merkintä kunnossa ja mitat oikein oman auton määritysten mukaan, niin kyllä kelpaa taas kurvailla pitkin turkuja ja toreja.

Nämäkin Autogrip renkaat ovat EU-merkkinsä ansainneet

  • P308 ja Plus kesämallit joiden kulutuspintakuvion epäsymmetrinen kompositio antaa tukevan otteen märästäkin tienpinnasta
  • Suorituskykyiset GRIP 200 ja 2000 kesärengasmallit nopeampaan menoon, epäsymmetrinen pintakuvio takaa lujan otteen
  • F110 jonka kulutuspintakuvio on asemoitu ajosuunnan myötäisesti niin että melutaso on vaimeampi ja vierintävastuskin pysyy tavallista alhaisemmalla tasolla

Osta nyt uudet Autogrip renkaat suoraan netistä, Rengas Guru  verkkokaupasta tilaus tapahtuu tuota pikaa ja toimitus varmasti perille saakka ilman sen kummempia mutkia tai mietiskelyä.

Maksutavat

© 2019 by rengas-guru.fi
Tarjouksen Delticom AG