Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Tarkista tilauksen tila  

Apollo auton renkaat joukset

Apollo Renkaat ovat niittäneet ansaittua menestystä rengastesteissä

Apollo Renkaat valmistetaan Intiassa. Yritys on toiminut vuodesta 1972 lähtien ja levinnyt nykyään ympäri maailmaa. Merkki on aiemmin ollut melko tuntematon Suomessa. Apollon renkaat ovat kuitenkin viime aikoina saaneet ansaittua huomiota pärjättyään loistavasti rengasalan testeissä. Renkaiden kehityksessä on hyödynnetty yhteistyötä Vredesteinin kanssa. Rengas onkin juuri omiaan nostamaan intialaiset renkaat kärkimerkkien joukkoon. Osoitteesta giga-rengas.fi voi helposti tutustua tähän merkkiin verkossa.

Apollo Alnac 4G pärjäsi hyvin jo vuonna 2013 TM:n testeissä sijoittuen seitsemänneksi. Seuraavana vuonna rengas petrasi entisestään - se sijottui testin kakkoseksi voittajan Continentalin perään. Apollo oli testin ainoa rengas, joka ei saanut yhtään ''huono" -mainintaa testin tuloksissa. Erityisesti renkaan lyhyet jarrutusmatkat, hyvä hallittavuus ja nopeus saivat huomiota testissä. Myös renkaan tasaisuus sai positiivisia mainintoja. Hanki helposti nämä edulliset laaturenkaat rengas-guru.fi *stä. Netissä renkaiden vertailu ja sopivien renkaiden löytäminen on helppoa ja ostaminen käy kätevästi.

Apollo Renkaat ja muut edulliset laaturenkaat giga-rengas.fi *stä

Rengas-guru.fi tarjoaa valikoimassaan edulliset Apollon laaturenkaat. Laajasta valikoimasta löydät sopivat renkaat kaikkiin olosuhteisiin ja vuodenaikoihin. Olipa haussa sopiva nastarengas, joka sään rengas tai kesärengas, valikoimasta löytyy varmasti sopiva malli. Valikoimassa on runsaat 100 rengasbrändiä ja huimat 25 000 erilaista rengasprofiilia.

Valikoimasta löytyvät niin sopivat autonrenkaat kuin edulliset renkaat esimerkiksi moottoripyöriin. Renkaiden vertaaminen, valitseminen ja ostaminen on helppoa. Ja paljon kätevämmin ei renkaita voi hankkia - ilmainen ja nopea toimitus onnistuu myös jollekin yli 300 asennuskumppanista. Hyödynnä todella laaja edullisten renkaiden valikoima ja osta laaturenkaat netistä.

Maksutavat

© 2019 by rengas-guru.fi
Tarjouksen Delticom AG