Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
/

Tristar kesärenkaat

Ikävä kyllä hakusi ei tuottanut tuloksia. Vaihda hakukriteerejä löytääksesi tuotteita.  You can search by car model

Tristar logo

Tristar-kesärenkaat tarjoavat laatua edullisesti

Tristar Tyres on etelä-afrikkalainen yritys, joka tarjoaa monipuolisen rengasvalikoiman tarkkanäköiselle autoilijalle. Tristarin asema maailmanlaajuisesti on kasvussa ja yritys tarjoaa kunnioitettavan valikoiman, josta löytyy renkaita jokaiseen ajoneuvoluokkaan. Tytäryhtiöidensä ja yhteishankkeidensa rinnalla Tristar on vakiinnuttanut paikkansa Euroopan markkinoilla. Tristar-kesärenkaat ovat kilpailukykyisiä, innovatiivisia ja taloudellisia, mikä heijastaa yrityksen ydinarvoja rengasvalmistajana.

Tristarin kesärengasvalikoiman ”kaksi suurta”

Ensimmäisenä vuorossa on suosittu, hyvin vastaanotettu Tristar Sportpower. Tämän henkilöautoihin soveltuvan renkaan profiili on hienostunut ja rakenne tarjoaa erittäin hyvän pidon, mikä minimoi vesiliirtoriskin märillä pinnoilla. Renkaassa käytetyt laadukkaat materiaalit takaavat renkaalle pitkän eliniän ja pienellä vierintävastuksella on myönteinen vaikutus polttoainetaloudellisuuteen. Sportpowerin hyvän suorituskyvyn saa lisäksi houkuttelevaan hintaan, joten vaikka renkaan elinikä ei olisikaan pisimmästä päästä, säästät silti rahaa vain vaihtamalla renkaat.

Toinen Tristarin kesärengasvalikoimasta erottuva rengas on Ecopower 2, jonka rengaskuvio ja materiaalirakenne on optimoitu tuottamaan mahdollisemman pienen vierintävastuksen ja tätä kautta mahdollisimman hyvän polttoainetaloudellisuuden. Jos haluat pienentää CO2-päästöjäsi ilman valtavaa alkusijoitusta, tämä kätevä pikku pakkaus on todellinen löytö. Käyttäjät ovat kehuneet mukavaa kyytiä, vähäistä rengasmelua sekä vakaata suorituskykyä ohjautuvuuden ja jarrutuksen suhteen, mutta suosittelevat tätä rengasta erityisesti sen rahaa säästävien ominaisuuksien vuoksi – sekä alkuinvestoinnissa että pitkällä aikavälillä.

Mitä voit odottaa laadukkaalta kesärenkaalta:

  • Vastetta – tarkka ohjaus, erityisesti tiukoissa mutkissa.
  • Ohjautuvuutta – pehmeämpi kumiseos tehostaa ohjausta entisestään.
  • Mukavuutta – matala rengasmelu ja tasainen kyyti parantavat ajokokemusta.
  • Taloudellisuutta – matala vierintävastus takaa pienemmän polttoainekulutuksen.

Tristar tarjoaa vakuuttavaa tekniikkaa huokeaan hintaan

Tristarin kesärengasvalikoima sisältää aitoa laatua, joka on ristiriidassa valmistajan ”halparengas”-luokituksen kanssa. Jos haluat säästää rahaa, mutta haluat olla varma siitä, ettet tingi turvallisuuden tai suorituskyvyn suhteen, Tristar on hyvä valinta. Osoitteesta www.rengas-guru.fi löydät Tristarin parhaat kesärenkaat.

^