Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
/


GT Radial Talvirenkaat joukset

Sadly, your search has no results. Please change your search parameters, to find products.  You can search by car model
Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.

GT Radial

Radikaalitkin GT Radial talvirenkaat tavallista parempaan menoon

GT Radial talvirenkaat valmistaa Singaporelainen GITI rengasyhtiö, näin sanotaan, ja valmistaapa GITI myös erityisiä GITI renkaita niitäkin raskaan kaluston ja linja-autoliikenteen tarpeisiin. GT Radial renkaiden valikoimista sen sijaan löytyy myös tavallisten henkilöautojen yleisten mittojen mukaan valmistettuja renkaita, joilla on hyvä mennä menojaan läpi talven ja pakkastenkin siinä miten kesäkausienkin tai sinne päin. Tässä tuoteperheessä on renkaita pienistä arkiautoista aina reilumman kokoisen kevyen tavaraliikenteen tarpeisiin. Tämän merkkisten talvirenkaiden sarjassa on nastarenkaita sekä tavallisia kitkarenkaita leudompaan talvikeliin. Etelämpänä missä ei lunta ehkä ole nimeksikään tai muuten vaan tiet eri lailla hoidettu tiesuolalla sohjoksi läpi talven, siellä ei ehkä tarvita nastarenkaita niin kovasti kuin pohjoisempana missä paksu tykkylumi ja jääkerros saattaa peittää koko tien. GT Radial renkaiden tuotepaletista löytyy renkaat kumpaankin käyttökohteeseen, joten tuskin tarvitsee lähteä muita merkkejä hakemaan kun voi hyvin ostaa GT Radial renkaat kätevästi verkkokaupasta pikkurahalla jollei sitten vain edullisemmin kuin muut.

Nämä GT Radial talvirenkaat lähtevät tästä mukaan kyllä halvalla tai ainakin edullisesti

Rengas Guru myy radikaalit GT Radial talvirenkaat tavallistakin parempaan hintaan, edullisesti ainakin jos ei muuta. Tästä ei tarjoukset heittämällä ainakaan paljon paremmaksi muutu, niin on hyvät valikoimat että oksat pois. Renkaita on vaikka millä mitalla, ja valikoimaa on kovaan pakkaseen sekä leudompaan Keski- tai Eteläeurooppalaiseen talvisäähän. Kitkarenkaita sinne missä nastarenkaat olisivat liioittelua ja nastarenkaita sitten sinne missä kitkarenkailla ei ehkä tohtisi edes lähteä liukkaille yrittämään. Näin on hyvä että kumpaankin käyttötilanteeseen on omansa, ettei tiet turhaan kulu puhki kun nastarenkailla ajellaan turhaan kuivia, jäättömiä ja lumettomia teitä, ja toisaalta sitten että on kunnon nastarenkaat tarjolla sinne missä ei pelkillä kitkarenkailla oikein enää pärjäisikään. Tässä on järkevä valintavaihtoehto niille jotka hakevat uusia talvirenkaita, sellaisia joilla on turvallista mennä menojaan vaikka kovempaankin pakkasta tulisi tai pahoja kelejä.

Nämäkin GT Radial talvirenkaat ovat jo herättäneet maailmallakin positiivista huomiota

  • Champiro Ice nastarenkaat myös SUV-ajoneuvoihin suunniteltuna kitkarengasversiona
  • Champiro Ice Pro talvirenkaat nastoilla tai ilman, joiden valmistaja lupaa tuovan hyvää pitoa pakkaseen
  • Savero WT reilumman kokoisiin SUV-luokan ajoneuvoihin

Osta nyt Rengas Guru verkkokaupasta uudet GT Radial talvirenkaat tai parit, niin ei sitten tarvitse jäädä tienposkeen sutimaan ja arpomaan, kun on kunnolliset uudet talvirenkaat alla niin kyllä liukkaammatkin taipaleet hoituvat, jos ei nyt aivan kuin tuosta vaan niin ainakin sen kummemmin enempää yrittämättä. Guru Renkaasta kun ostatte seuraavatkin renkaat, niin halvalla lähtee varmasti, edullisesti ainakin, edullisemmin kuin monet muut tavalliset talvirenkaat ehkä koskaan olisi. Näin on näreet, että Rengas-guru.fi on asiansa tuntevan autoilijan asialla, valikoimaakin on paremmin kuin monen tavallisen talvirengasliikkeen hyllyillä ehkä koskaan olisi.