Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Tilauksen tila
Dunlop
Huomaa: hinnat koskevat renkaita ilman vannetta. Renkaiden koosta riippuen urakuviossa voi olla muutoksia.
Dunlop

Dunlop Sport Maxx Race 2 295/30 ZR20 (101Y) XL N1

Dunlop

Dunlop Sport Maxx Race 2 295/30 ZR20 (101Y) XL N1

Dunlop - Kansainvälinen rengasvalmistaja, korkeamman hintaluokan laaturengas

Renkaan koko
295/30 ZR20 (101Y) XL N1 
Saatavuus:
saatavilla
Rengastyyppi:
KesärenkaatSo
Nopeus:
(Y): Hyväksytty yli 301 km/h
EAN:
5452000808820
Tuotenumero:
R-384190
EU-rengasmerkintä:
DEX:
EU
European Production
Jos sinulla on kysyttävää tai olet huolissasi jostain, ole hyvä ja ota yhteyttä: reifen-guru​@delti.com
SVH-hinta*   497,50 €
220,80
Price per item, Incl. VAT
Maksuton toimitus**
3 - 5 arkipäivän toimitusaika***
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Lisää tuote vertailuun

  • Kuvaus
  • Rengasmerkinnät
  • Tekniset tiedot

Sport Maxx Race 2

Ensiluokkainen urheiluautorengas, jonka suorituskyky on erinomainen kuivilla teillä

  • Voimakas pito kuivissa olosuhteissa
  • Tasapainoinen kaarreajo G-voimien ollessa suuret
  • Tarkka ohjaus
  • Erinomainen vakaus suurissa nopeuksissa

Sillat ensimmäisessä urassa
Renkaan ensimmäisen uran sillat ovat saaneet inspiraationsa luonnossakin esiintyvistä tukirakenteista, ja ne parantavat jäykkyyttä ilman lisättyä kumia. Tuloksena on urheilullinen rengas, joka on jäykkä mutta kevyt ja takaa ihanteellisen nopeuden ja suorituskyvyn.

Kilparadoilta tuttu seos
Erityinen kilparadoilta tuttu seos kuumenee nopeammin kuin tavalliset rengasseokset, mikä lisää renkaan ja tienpinnan välistä kitkaa ja parantaa pitoa ja ratasuorituskykyä.

Hybridipäällysteknologia ja aramidi
Tässä urheilullisessa renkaassa hyödynnetään hybridipäällysteknologiaa, jonka valmistuksessa on käytetty aramidikuituja. Ne ylläpitävät jatkuvaa kosketusta tiehen kaikilla nopeuksilla. Tuloksena on parempi pitkäaikainen suorituskyvyn vakaus myös erittäin dynaamisissa ajo-olosuhteissa.

Optimoitu muotoilu
Optimoimalla tämän erittäin suorituskykyisen renkaan pyöreän muodon Dunlop tarjoaa parempaa jäykkyyttä ja vierintävastusta. Koska paine jakautuu erittäin tasaisesti renkaan kosketuspinnalle, voit nauttia paremmasta tuntumasta kaarteissa ja paremmasta ohjaustarkkuudesta.

EU-rengasmerkintä- ja teholuokat

Euroopan unioni on EY-asetuksen N:o 1222/2009 alaisesti määrännyt, että kaikkien 1. heinäkuuta 2012 jälkeen valmistettujen auton- ja hyötyajoneuvonrenkaiden on sisällettävä EU-vakiorengasmerkinnät, jotka luokittelevat ne kolmen suorituskykyominaisuuden mukaan:polttoainetehokkuus asteikolla A–G, märkäpito asteikolla A–G ja melupäästö desibeleinä.

Tämä asetus ei koske seuraavia rengastyyppejä: uudelleen pinnoitetut renkaat, ammattikäyttöön tarkoitetut maastorenkaat, kilpa-/urheiluauton renkaat, tietynlaiset renkaat, jotka on suunniteltu parantamaan pitoa, esimerkiksi nastarenkaat, T-tyypin väliaikaisesti käytettävät vararenkaat, ennen vuotta 1990 valmistettujen autojen renkaat, renkaat, joiden suurin sallittu nopeus on 80 km/h, sekä renkaat, joiden vanteen halkaisija on 254 mm tai vähemmän tai 635 mm tai enemmän.
Tämän merkinnän tarkoituksena on toisaalta edistää taloudellista ja ekologista tehokkuutta liikenteessä sekä parantaa liikenneturvallisuutta, ja toisaalta auttaa kuluttajia valitsemaan sopivat renkaat varmistamalla tuotteiden tietty läpinäkyvyysaste.

Tästä huolimatta merkintää on kritisoitu siitä, että se ilmentää vain harvoja ominaisuuksia. Asiantuntijoiden mielestä renkailla on monia muita liikenneturvallisuuden kannalta tärkeitä ja oleellisia ominaisuuksia. Näitä ovat muiden muassa, mutta eivät ainoastaan, vesiliirto-ominaisuudet, ajovakaus, käyttöikä, märkäpidon lisäksi muut ominaisuudet märillä ja kuivilla teillä sekä lumiominaisuudet.
Rengasvalmistajat esittävät, että loppukäyttäjän kannattaa edelleen pitää eri instituutioiden ja alan julkaisujen testituloksia erittäin tärkeänä tiedonlähteenä, koska niissä arvioidaan lukuisia erilaisia renkaiden ominaisuuksia.

Merkki Dunlop
Malli Sport Maxx Race 2
Dimension 295/30 ZR20 (101Y) XL N1
Renkaan leveys 295
Renkaan profiilia 30
Construction type ZR
Renkaan koko 20
Renkaiden kantavuusluku 101
Nopeusluokka ((Y))
With/Without Valve (TT/TL) Rengas vaatii sisärenkaan
Moottoripyörä Ei

*Mikäli listahinnat ovat nähtävissä, kyseessä ovat valmistajan suositushinnat.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
***Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.