Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK
Dunlop
Toimitamme ainoastaan renkaan, jos kuvassa on vanne, se on siinä kuvitustarkoituksessa.
Dunlop

Dunlop Sport Maxx Race 2 295/30 ZR20 (101Y) XL N1

Dunlop

Dunlop Sport Maxx Race 2 295/30 ZR20 (101Y) XL N1

Dunlop - Kansainvälinen rengasvalmistaja, korkeamman hintaluokan laaturengas

Renkaan koko
295/30 ZR20 (101Y) XL N1 
Saatavuus:
saatavilla
Rengastyyppi:
KesärenkaatSo
Nopeus:
(Y): Hyväksytty yli 301 km/h
EAN:
5452000808820
Tuotenumero:
R-384190
EU-rengasmerkintä:
DEX:
Jos sinulla on kysyttävää tai olet huolissasi jostain, ole hyvä ja ota yhteyttä: reifen-guru​@delti.com
SVH-hinta*   454,00 €
172,20
Price per item, Incl. VAT
Maksuton toimitus**
3 - 5 arkipäivän toimitusaika***
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Lisää tuote vertailuun

  • Kuvaus
  • Rengasmerkinnät
  • Tekniset tiedot

Sport Maxx Race 2

Ensiluokkainen urheiluautorengas, jonka suorituskyky on erinomainen kuivilla teillä

  • Voimakas pito kuivissa olosuhteissa
  • Tasapainoinen kaarreajo G-voimien ollessa suuret
  • Tarkka ohjaus
  • Erinomainen vakaus suurissa nopeuksissa

Sillat ensimmäisessä urassa
Renkaan ensimmäisen uran sillat ovat saaneet inspiraationsa luonnossakin esiintyvistä tukirakenteista, ja ne parantavat jäykkyyttä ilman lisättyä kumia. Tuloksena on urheilullinen rengas, joka on jäykkä mutta kevyt ja takaa ihanteellisen nopeuden ja suorituskyvyn.

Kilparadoilta tuttu seos
Erityinen kilparadoilta tuttu seos kuumenee nopeammin kuin tavalliset rengasseokset, mikä lisää renkaan ja tienpinnan välistä kitkaa ja parantaa pitoa ja ratasuorituskykyä.

Hybridipäällysteknologia ja aramidi
Tässä urheilullisessa renkaassa hyödynnetään hybridipäällysteknologiaa, jonka valmistuksessa on käytetty aramidikuituja. Ne ylläpitävät jatkuvaa kosketusta tiehen kaikilla nopeuksilla. Tuloksena on parempi pitkäaikainen suorituskyvyn vakaus myös erittäin dynaamisissa ajo-olosuhteissa.

Optimoitu muotoilu
Optimoimalla tämän erittäin suorituskykyisen renkaan pyöreän muodon Dunlop tarjoaa parempaa jäykkyyttä ja vierintävastusta. Koska paine jakautuu erittäin tasaisesti renkaan kosketuspinnalle, voit nauttia paremmasta tuntumasta kaarteissa ja paremmasta ohjaustarkkuudesta.

EU-rengasmerkintä- ja teholuokat

EU-rengasmerkintä- ja teholuokat

Euroopan unioni on ottanut käyttöön EU:n rengasmerkinnät asetuksella nro 1222/2009, joka sitoo kaikkia EU:n jäsenvaltioita samalla tavalla. Asetus koskee henkilöautojen renkaiden, kevyiden kuljetusautojen renkaita sekä raskaiden kuljetusautojen renkaita, jotka on valmistettu 1.7.2012 jälkeen.

Testauksen kohteena on kolme eri osa-aluetta: vierintävastus, märkäpito sekä vierintämelu, jota rengas päästää liikenteessä.

EU:n rengasmerkinnät eivät koske seuraavia renkaita: uudelleen pinnoitetut renkaat, ammattikäytössä olevat off-road-renkaat, kisarenkaat, pitoa parantavia lisävarusteita sisältävät renkaat, kuten piikkirenkaat, T-luokan hätätilanteissa käytettävät renkaat, erityisrenkaat jotka on tarkoitettu asennettavaksi ennen 1. lokakuuta 1990 rekisteröityihin autoihin, renkaat joiden suurin sallittu nopeus on 80 km/h, sekä renkaat joiden vanteiden nimellinen halkaisija on korkeintaan 254 m tai vähintään 635 mm.

Tämän asetuksen myötä Euroopan unionin tavoitteena on edistää tieliikenteen taloudellista ja ekologista tehokkuutta sekä lisätä tieturvallisuutta samalla, kun tuotteista tulee kuluttajille läpinäkyvämpiä merkintöjen toimiessa päätöksen teon aktiivisena apuvälineenä.

Jo käyttöönoton aikana asiantuntijat ovat kritisoineet sitä, että EU:n rengasmerkinnät ikävä kyllä antavat tietoa vain muutamista tuotteen ominaisuuksia. Vierintävastuksen, märkäpidon ja vierintämelun lisäksi, jotka ovat EU:n rengasmerkintöjen keskipisteessä, renkailla on paljon enemmän tärkeitä ja turvallisuuden kannalta olennaisia ominaisuuksia, kuten vesiliirto-ominaisuudet, ajovakaus, kestävyys, jarrutusominaisuudet kuivilla ja märillä teillä, toiminta talviolosuhteissa, jne.

Rengasvalmistajat ovat huomauttaneet, että erilaisten instituutioiden ja lehtien suorittamat testit ovat edelleen tärkeä tietolähde loppukäyttäjälle. Näissä testeissä testataan yleensä turvallisuuden kannalta tärkeämpiä tuotteiden ominaisuuksia EU:n rengasmerkintöihin lukeutuvien standardivaatimusten lisäksi, mitkä ovat aina tärkeitä loppuasiakkaalle.

Merkki Dunlop
Malli Sport Maxx Race 2
Dimension 295/30 ZR20 (101Y) XL N1
Renkaan leveys 295
Renkaan profiilia 30
Construction type ZR
Renkaan koko 20
Renkaiden kantavuusluku 101
Nopeusluokka ((Y))
With/Without Valve (TT/TL) Rengas vaatii sisärenkaan
Moottoripyörä Ei

*Mikäli listahinnat ovat nähtävissä, kyseessä ovat valmistajan suositushinnat.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
***Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.