Käytämme evästeitä. Tätä sivustua käyttämällä hyväksyt niiden käytön.
OK

Lumiketjut Henkilöauto

Leveys
Korkeus
Halkaisija
Reifen
Topseller
DeltiGrip Deltigrip eco - Quality Snow Chain for your car
€ 30,37
DeltiGrip Deltigrip MATIC 80 - Quality Snow Chain for your car and SUV
€ 48,13
DeltiGrip DeltiGrip - Snow Chain Semi-Automatic
€ 68,37

Meidän lumiketjut ei turhaan lipsu

Lumiketjut saattaa olla mainio tapa täyttää talviliikennelain ja olosuhteiden asettamat huolellisuusvelvoitteet. Toisessa paikassa tai kelillä, vaikkapa kuivalla kesätiellä, niiden käytöstä saattaa sen sijaan olla vain haittaa, ellei jopa koidu rikosoikeudellisia seurauksia kun herkkä tienpinta aiheettomasti kärsii. Monissa paikoissa lumiketjuja kuitenkin tarvitaan. Maataloustöissä lumiketjut voivat olla ainoa tapa edetä pitkin kyistä peltoa tai mutaista maisemaa. Lumiketju tarjoaakin hyvän ja joustavan tavan selvitä vaikeasta paikasta ja olosuhteista jotka ei niin hyvälle näytä. Kunnon rengasketjuilla traktoriinkin tulee reilusti lisää pitoa ja renkaat toimii vaikka mikä olisi.

Rengas Guru verkkokaupasta varaosat ja tarvikkeet vaativaankin menoon

Hyvät lumiketjut alla metsätyötkin sujuu ja kuorma-autot kulkee läpi vaikeidenkin solien. Meillä on lumiketjutuotteet kaikki selkeästi esillä sekä etusivu pantu koreaksi. Esim. OFA Tapio traktorin rengasketjut ovat ammattilaisellekin sopivaa laatua, jossa heikoinkin lenkki kestää eikä anna aivan heti periksi. Saman valmistajan EasyOn ketjut sen sijaan on optimoitu myös päällystetyllä tiellä kulkemiseen. Ilman lumiketjuja auton renkaat saattaa lipsua, mutta kunnon ketjut alla renkaat saa reilusti lisää kitkaa. Traktorilla on kaupungissakin talvella tekemistä, kun lunta pitää kipata paikasta toiseen. Nämä aura-auton tai traktorin rengasketjut varmistaa että luminenkin pinta antaa kitkaa ja työt tulee tehtyä säässä kuin säässä.

Nämäkin lumiketjut ja auton tarvikkeet herättää huomiota maailmalla

  • Innovatiiviset GOLD STAR lumiketjut, jotka voi asentaa paikoilleen yksitellen ja erikseen
  • Raskaan tavaraliikenteen diagonaaliset Peerlesschain Super Z8 lumiketjut
  • Yksittäin asennettavat ja patentoidut Trac-Grabber ketjut joilla paikalleenkin juuttunut rengas irtoaa kuin tuosta vaan

Osta nyt lumiketjut Rengas Guru verkkokaupasta. Meidän ketjut ei sen kummemmalta näytä ja ovat kaikki myös laadukasta tavaraa. Pidot senkuin vaan paranee ja matka jatkuu sujuvasti kun renkaat ei jää paikalleen pyörimään.